Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Στο κελί 73χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την πλησίασε με πρόφαση να της δείξει τα κλουβιά με τα καναρίνια που διατηρούσε στο σπίτι του.

Με χειροπέδες βρέθηκε 73χρονος από τη Λεμεσό, ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 12χρονου κοριτσιού. Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία με την ενδεδειγμένη διακριτικότητα, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και το Γραφείο Ευημερίας. Η σχετική καταγγελία έγινε από τους γονείς της ανήλικης, οι οποίοι κατέφυγαν στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφέροντας ότι η μικρή τούς εκμυστηρεύτηκε ότι ο 73χρονος την ενόχλησε με άσεμνες χειρονομίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που ανέλαβαν την υπόθεση, ο ύποπτος που είναι γείτονας και άτομο το οποίο σχετιζόταν φιλικά με τη γιαγιά του κοριτσιού, προχθές την παρενόχλησε σεξουαλικά. Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ίδια η ανήλικη ανέφερε σε οπτικογραφημένη κατάθεσή της στους ανακριτές και στην παρουσία λειτουργού του Γραφείου Κοινωνικής Ευημερίας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της, ο 73χρονος την πλησίασε με πρόφαση να της δείξει τα κλουβιά με τα καναρίνια που διατηρούσε στο σπίτι του.

Στη συνέχεια την οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού του όπου προέβη σε άσεμνες πράξεις εναντίον της, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα, ενώ ταυτόχρονα τη χάιδευε άσεμνα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ο 73χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά την καταγγελία που έγινε εναντίον του, ανακρινόμενος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, τονίζοντας στους ανακριτές ότι «εγώ τέτοιο πράμα δεν έκαμα», όπως γράφει ο Φιλελεύθερος.

Σήμερα ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με αίτημα της Αστυνομίας την έκδοση διατάγματος περαιτέρω κράτησής του ώστε να δοθεί η χρονική ευχέρεια για ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων και ερευνών. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της άσεμνης επίθεσης και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου κοριτσιού.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.