Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Μυστήριο με την εξαφάνιση διάσημης σολίστ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 51χρονης καταξιωμένης μουσικούκαι μέλους της Ορχήστρας Φίλων Μουσικής Καμεράτα Ελίζαμπεθ Σέιφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έπειτα από πρόβα της στο Μέγαρο Μουσικής εν όψει συναυλίας.



Σύμφωνα, με τον πιανίστα σύζυγό της, η 51χρονη σολίστ, που κατάγεται από τη Γερμανία έφυγε από το σπίτι τους στα Ιλίσια, παίρνοντας μόνο τα κλειδιά και το κινητό της και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα, με τον επί 11 χρόνια Έλληνα σύζυγό της, είχαν συμφωνήσει να βρεθούν στο σπίτι, αλλά η ώρα περνούσε και η μουσικός δεν επέστρεφε. Εκείνος, άρχισε να ανησυχεί όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από συνάδελφό της, η οποία του ζήτησε να μιλήσει με τη Λιζ, όπως την αποκαλούσαν. «Της είπα ότι δεν έχει γυρίσει στο σπίτι και εκείνη με ενημέρωσε ότι είχε αποχωρήσει ταραγμένη από την πρόβα έπειτα από έντονη διαμάχη που είχε με έναν συνάδελφό της» αναφέρει.

Αναζητώντας τη στο κινητό διαπίστωσε ότι ήταν απενεργοποιημένο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον φυσιοθεραπευτή της, με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μετά την πρόβα: «Μου είπε ότι τον είχε καλέσει και του ακύρωσε το ραντεβού, ενώ ακουγόταν ταραγμένη. Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως πήγε κάποια βόλτα να ηρεμήσει. Ήταν πολύ στρεσαρισμένη με τις πρόβες, γιατί είχε συνεχείς συναυλίες».

Και προσθέτει ο πιανίστας :«Είχε προβλήματα με τον συγκεκριμένο, γιατί φερόταν άσχημα και την προσέβαλε. Προφανώς πάνω στην πρόβα εξερράγη, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στα 25 χρόνια της καριέρας της, γιατί είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Καμεράτας».

Όπως διαπίστωσε στη συνέχεια ο σύζυγός της, η 51χρονη πέρασε από το σπίτι και άφησε τη βιόλα της: «Δεν το είχα καταλάβει εξαρχής, αλλά είδα μετά ότι το όργανο ήταν σε ένα δωμάτιο. Εκεί ήταν και η τσάντα της και δεν είχε πάρει μαζί χρήματα, αφού το πορτοφολάκι της ήταν μέσα».

Το περασμένο Σάββατο ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων: «Είμαι πια απελπισμένος» . Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μουσικού παρέμειναν έως χθες άκαρπες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.