Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Το τελευταίο e-mail του Λούμπιτς - Τι φοβόταν ο μοιραίος πιλότος της Germanwings

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Αντρέας Λούμπιτς στην ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον γιατρό του, που αποκαλύπτει η Bild, δύο εβδομάδες πριν την μοιραία πτήση μοιραζόταν τους φόβους ότι θα χάσει την όρασή του και κατά συνέπεια και τη δουλειά του.

«Φοβάμαι ότι θα τυφλωθώ και δεν μπορώ να βγάλω από το κεφάλι αυτή την ιδέα» έγραφε ο 27χρονος στο γιατρό του.

To email του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings που συνετρίβη τον περασμένο Μάρτιο στις Γαλλικές Άλπεις είναι αποκαλυπτικό της ψυχολογικής του κατάστασης και είναι το τελευταίο e-mail που έστειλε στον γιατρό του πριν την τραγωδία της 24ης Μαρτίου 2015.



Όπως προκύπτει από το e-mail, σύμφωνα με την Bild, ο Λούμπιτς έπαιρνε μεγάλες δόσεις του αντικαταθλιπτικού Mirtazapine, το οποίο χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις έλλειψης ύπνου.

Ο Λούμπιτς έγραφε, επίσης, ότι οι αυξημένες δόσεις του φαρμάκου τον έκαναν περισσότερο ανήσυχο και του προκαλούσαν μεγαλύτερο πανικό για την όρασή του.

Παραπονιόταν, ακόμα, για την μόνιμη ένταση που ένιωθε στα μάτια του και έγραφε: «Αν δεν ήταν για τα μάτια μου, όλα θα ήταν καλά».

Η τελική έκθεση για το αεροπορικό δυστύχημα αναμένεται να δημοσιευθεί στις 13 Μαρτίου σύμφωνα με την αρμόδια γαλλική υπηρεσία που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.