Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κάνει διαδικτυακή εκστρατεία να βρει μία χαμένη βαλίτσα για έναν ιδιαίτερο λόγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι φωτογραφίες που πρέπει να επιστρέψουν στα χέρια της γυναίκας.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μοιραστεί τη δημοσίευση μίας γυναίκας, της Emmy Smith, στο Facebook, για να την βοηθήσουν να βρει μια βαλίτσα που περιέχει σημαντικές «αναμνήσεις» από τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή.

Ο Bob, ο πεθερός δηλαδή της γυναίκας που κάνει την δημοσίευση, έφυγε από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες και η σύζυγός του, Jo, επισκέφθηκε την υπόλοιπη οικογένεια, ταξιδεύοντας με το τραίνο. Κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων όμως μπερδεύτηκε και πήρε λάθος βαλίτσα, που έμοιαζε με τη δική της, σε ένα σταθμό. Στη δική της βαλίτσα όμως -που άφησε πίσω- είχε φωτογραφίες του αγαπημένου της συζύγου και άλλα σημαντικά αναμνηστικά από αυτόν.

Η Emmy Smith μοιράστηκε αυτή την ιστορία στο Facebook και ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να κοινοποιήσουν τη δημοσίευση, με την ελπίδα ότι το πρόσωπο που έχει βρει τη βαλίτσα θα τη δει και θα την επιστρέψει. Μαζί με την δημοσίευση, η Emmy ανέβασε και φωτογραφία της βαλίτσας την οποία πήρε η πεθερά της, η Jo, κατά λάθος και με το hashtag #helpJofindBobsmemories (δηλαδή βοηθήστε τη Jo να βρει τις αναμνήσεις του Bob) αναζητά αυτόν που πήρε τη λάθος βαλίτσα, αλλά ταυτόχρονα έχασε και τη δική του. Η δημοσίευση έχει κοινοποιηθεί πάνω από 175.000 φορές και έχει πάνω από 18.000 σχόλια.

Η Emmy σε επόμενη δημοσίευσή της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ωστόσο αν και δεν είχε πολλές ελπίδες να βρεθεί η χαμένη αποσκευή, μετά τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις είναι αποφασισμένη να βρει τη βαλίτσα με τις φωτογραφίες και τα αναμνηστικά του πεθερού της οι οποίες είναι τόσο σημαντικές για την Jo.

Παρά τις μέχρι τώρα χιλιάδες κοινοποιήσεις και τα σχόλια, δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί η υπόθεση και παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται η βαλίτσα με τις φωτογραφίες. Ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη η Emmy έγραψε μεταξύ άλλων «Τι υπέροχη μέρα, εκπληκτικοί άνθρωποι. Δεν έχουμε τη βαλίτσα, αλλά έχουμε μια πολύ συγκινημένη πεθερά που είναι εξαιρετικά ευγνώμων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.