Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Επίσημη έναρξη για το Διεθνές Τουρνουά Τένις σε αναπηρικά αμαξίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την επίσημη έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά Τένις σε αναπηρικά αμαξίδια "Olympus Open 2016" κήρυξαν νωρίτερα σήμερα το πρωί σε συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές του.



Παρόλο που το εν λόγω Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν ότι οι εγγραφές για τις συμμετοχές θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ ήδη έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετάσχουν κορυφαίοι αθλητές σε αμαξίδιο από όλο τον κόσμο.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημαρχείο Λάρισας με τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να τονίζει πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην διοργάνωση και θα βοηθήσει όπως μπορεί στην ομαλή διεξαγωγή του.

Το Τουρνουά επίσης στηρίζουν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Λάρισας αλλά και αρκετοί χορηγοί.

Ο Κώστας Βαζούρας από την πλευρά των διοργανωτών δήλωσε πως «θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο με το Τουρνουά ότι αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα. Είναι πολλά τα μηνύματα που περνάνε και αυτό δεν έχει κόστος».

Με τη σειρά του, ο τενίστας Αλέξανδρος Σιδεράκος χαιρέτησε την εκδήλωση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση με σημαντικές συμμετοχές και διεθνή αντίκτυπο.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις "Olympus Open 2016" θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Σεπτεμβρίου στο Larissa Sports Center και εκτός από την αθλητική διοργάνωση θα υπάρχουν πολλές παράλληλες σχετικές εκδηλώσεις.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και τα όποια έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες: 2410-593711 & 6974918832



Ο Δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, στη μέση ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής και ο διοργανωτής του τουρνουά, Κώστας Βαζούρας.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.