Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Παράξενα μέρη που έχουν βρεθεί πτώματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιπτώσεις που εξέπληξαν ακόμη και τις Αρχές.

Είτε οφειλόταν σε φυσικό αίτιο, είτε σε δολοφονία, υπάρχουν περιπτώσεις που τα άψυχα σώματα ανθρώπων βρέθηκαν σε άκρως περίεργα σημεία, τόσο τυχαία, όσο κι έπειτα από έρευνες.

Διαβάστε μερικές ιστορίες ανθρώπων και πού βρέθηκαν τα άψυχα σώματά τους...

1. Η εργαζόμενη σε σπα που βρέθηκε παγωμένη σε μια μονάδα κρυοθεραπείας



Η 24χρονη Chelsea Ake-Salvacion από το Λας Βέγκας βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια μονάδα κρυοθεραπείας σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Η ίδια είχε στείλει νωρίτερα μήνυμα στο αγόρι της ότι θα μείνει λίγη ώρα ακόμη στη δουλειά για να κάνει μια θεραπεία στον εαυτό της. Βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί από τους συναδέλφους της, στις 10 Οκτωβρίου του 2015. Οι ειδικοί είπαν αργότερα ότι η νεαρή κοπέλα δεν έπρεπε να έχει μπει μόνη της στη μονάδα κρυοθεραπείας.


2. Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε ασανσέρ μετά από ένα μήνα



Στην πόλη της Κίνας, Xian, μια γυναίκα, γνωστή ως Wu, πέθανε σε ασανσέρ που βρίσκεται στην πολυκατοικία όπου διέμενε, όταν παγιδεύτηκε εκεί για ένα μήνα. Η γυναίκα ζούσε μόνη της στον 15ο όροφο της πολυκατοικίας. Δεν την αναζήτησαν για πολύ καιρό και κάποιες μαρτυρίες λένε πως όταν βρέθηκε, το χέρι της ήταν πιασμένο στην πόρτα. Οι εργάτες που κλήθηκαν να το επισκευάσουν αποφάσισαν να κόψουν το ρεύμα στο ασανσέρ και να επιστρέψουν για να το φτιάξουν στα τέλη Φλεβάρη, χωρίς ωστόσο να βεβαιωθούν ότι ήταν άδειο.

3. Το σώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε αποσύνθεση σε ένα δέντρο



Τον Ιανουάριο του 2012, το σώμα της 22χρονης Melissa Joy Dietzel βρέθηκε σε μια βελανιδιά στην Αυστραλία. Το -σε αποσύνθεση- κορμί της κοπέλας βρέθηκε στα 9 μέτρα ύψος στο δέντρο. Η κοπέλα πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε σύμφωνα με τις Αρχές, ενώ η σορός εντοπίστηκε μετά από αναφορές για δυσοσμία.

4. Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα σε internet cafe



Ένας 32χρονος άνδρας γνωστός με το όνομα Hsieh μπήκε σε ένα internet cafe στην Ταϊβάν στις 6 Ιανουαρίου και βρέθηκε εκεί νεκρός στις 8 Ιανουαρίου. Οι παίκτες γύρω του συνέχιζαν να παίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα ακόμα και όταν έφτασαν στο σημείο οι Αρχές. Θεωρείται ότι έπαθε ανακοπή από την εξάντληση.

5. Το σώμα της γυναίκας που βρέθηκε μέσα στους τοίχους του σπιτιού της



Η Raven Joy Campbell ήταν 31 ετών όταν εξαφανίστηκε και η εξαφάνισή της δηλώθηκε τον Ιούλιο του 2009. Το σώμα της βρέθηκε το 2015 όταν έγινε ένα ανώνυμο τηλέφωνο στην οικογένεια της να ερευνήσουν έναν τοίχο πίσω από μια ντουλάπα. Πράγματι το σώμα της βρέθηκε εκεί, ενώ για τη δολοφονία κατηγορήθηκε πρώην συγκάτοικός της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.