Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Γερμανική πόλη απαγορεύει την είσοδο σε πισίνα σε μετανάστες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια πόλη στη δυτική Γερμανία απαγόρευσε την είσοδο στην κλειστή πισίνα του δήμου για τους άνδρες μετανάστες, μετά από καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος της πόλης Μπόρνχαϊμ, που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Κολωνίας, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη απόφαση, μολονότι δύσκολη, ελήφθη για να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η καταπάτηση των γερμανικών πολιτισμικών αξιών συνιστά μια «κόκκινη γραμμή» που κανείς δεν πρέπει να την παραβιάζει.

«Υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αυτήν την πισίνα (...) από ομάδες νεαρών ανδρών και αυτό ανάγκασε ορισμένες γυναίκες να φύγουν» από τις εγκαταστάσεις, δήλωσε ο αντιδήμαρχος, Μάρκους Σνάπκα στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

«Αυτό οδήγησε στην απόφαση που έλαβα, ότι δηλαδή οι ενήλικοι άνδρες από τα καταφύγια των αιτούντων άσυλο δεν θα μπορούν να μπαίνουν στο χώρο της πισίνας μέχρι νεωτέρας»,συμπλήρωσε. Ο αντιδήμαρχος, ωστόσο, δεν διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί το μέτρο αυτό.

Να σημειωθεί, πως, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, οι πρόσφυγες οφείλουν να δείχνουν κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις με μειωμένο εισιτήριο.

Δείτε το βίντεο εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.