Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Το τατουάζ που διώχνει τις γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιατί ο άνδρας αυτός φοβάται πως δεν θα ξανακάνει σεξ - Δείτε φωτογραφίες.

Είναι μια εξέλιξη που είναι πιθανό να συμβεί όταν κάποιος κάνει ένα τουλάχιστον αμφιλεγόμενο τατουάζ σε ένα «δύσκολο» σημείο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Ενώ, δηλαδή, για πολλά τατουάζ είναι πιθανό κανείς να μη μετανιώσει ποτέ, σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιθανό και το αντίθετο.

Αυτό συνέβη στον 21 ετών σήμερα μπάρμαν Lewis Flint από τη Βρετανία, ο οποίος πέντε χρόνια πριν είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει τατουάζ την ηλεκτρική σκούπα «Henry The Hoover» ακριβώς πάνω από τα γεννητικά του όργανα και με το καλώδιο να μπαίνει στην πρίζα στον.. γλουτό του.

Σήμερα ο νεαρός άνδρας φοβάται να κάνει αφαίρεση με λέιζερ που θεωρεί πως θα είναι πολύ επώδυνη. Ταυτόχρονα βρίσκεται αντιμέτωπος και με την αποστροφή των γυναικών που ίσως στα 16 έβρισκαν την πράξη του χαριτωμένη αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια.

Ο ίδιος λέει πως πέντε χρόνια πριν ήταν ενθουσιασμένος με το αστείο τατουάζ του, όλος ο κόσμος ήθελε να το δει και είχε αναδειχθεί σε «προσωπικότητα» στην τοπική κοινότητα του Grimsby, όπου ζει.

Σήμερα όμως, αυτό στέκεται εμπόδιο στην ερωτική του ζωή και ήδη μια γυναίκα που του άρεσε έφυγε… τρέχοντας όταν τον είδε γυμνό, αυτόν και την… ηλεκτρική σκούπα του.

«Τα πηγαίναμε καλά μέχρι που μείναμε γυμνοί», εξομολογήθηκε ο νεαρός στην εκπομπή «Bodyshockers» του Channel 4. «Μόλις το είδε είπε: τι είναι αυτό! Φεύγω! Έμεινα άφωνος, δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα μετάνιωνα για το τατουάζ μου».

Η μητέρα του, Rachel, δηλώνει πως δεν εκπλήσσεται από το γεγονός πως οι γυναίκες βρίσκουν απωθητικό το τατουάζ του γιου της. «Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το κορίτσι έφυγε. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έκανε το τατουάζ αυτό, δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά, είναι γελοίο».

Ο Lewis παραδέχθηκε πως το τατουάζ ήταν ένα αστείο και πως είχε σκεφτεί εναλλακτικά να «χτυπήσει» στο ίδιο σημείο τον Σούπερμαν ή μια ξεφλουδισμένη μπανάνα.

«Το έκανα και έλεγα πως θα ήταν αστείο, θα τραβούσε την προσοχή. Ο tattoo artist δεν ήξερε πως ήμουν μόνο 16 ετών. Τώρα νιώθω πως το αστείο ήταν σε βάρος μου. Ο Henry πρέπει να βγει από την πρίζα», λέει.

Στη διάρκεια της εκπομπής είπε πως ήθελε πλέον να το αφαιρέσει επειδή επηρεάζει την αυτοπεποίθησή του με τις γυναίκες και παρότι τον φοβίζει ο πόνος από το λέιζερ τον φοβίζει περισσότερο να μην ξανακάνει σεξ.

Στην απόπειρα αυτή ωστόσο άντεξε μόνο μέχρι την αφαίρεση του… καλωδίου και κατέληξε πως μάλλον θα ζήσει με τον Henry.

«Η ιδέα του λέιζερ να κινείται κοντά στα γεννητικά μου όργανα είναι αβάσταχτη. Απορώ πως οι άνθρωποι αντέχουν θεραπείες 20 λεπτών. Είναι πολύ επώδυνη διαδικασία για μένα, μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ με το τατουάζ μου», κατέληξε.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.