Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Σοκάρουν οι περιγραφές των μαθητριών για τη δράση του παιδόφιλου στο σχολικό κυλικείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην 3η τακτική ανακρίτρια θα δώσει εξηγήσεις την Τετάρτη 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας.

Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργου Νούλη ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Δράστης κατ' επανάληψη

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία στην αστυνομία από τη μητέρα της 10χρονης.

Όπως είπε, η 10χρονη της εκμυστηρεύτηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Όπως κατέθεσε η μητέρα ο κατηγορούμενος προχώρησε κα το επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις τις ημέρες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια ως δέλεαρ διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Η ανήλικη ενώπιων των αστυνομικών επιβεβαίωσε την κατάθεση της μητέρας της.

Ομολόγησε ο δράστης

Το κυλικείο σύμφωνα με πληροφορίες το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου η οποία απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλημάτων υγείας και το δούλευε ο 52χρονος.

Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι παράνομες πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δύο μαθητριών, 4ης και 5ης δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του. Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δύο μαθητριών.

---------

Σάλος από την αρρωστημένη δράση του ιδιοκτήτη κυλικείου στο Γέρακα

Έδινε πορτοκαλάδες και τυρόπιτες και προσέγγιζε ανήλικα κοριτσάκια.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η σύλληψη του 52χρονου υπεύθυνου κυλικείου σχολείου της Βορειοανατολικής Αττικής για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, αλλά και οι σοκαριστικές περιγραφές των μικρών θυμάτων του.

Ο 52χρονος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα, ο οποίος συνελήφθη στα Σπάτα έδινε πορτοκαλάδες και τυρόπιτες και προσέγγιζε ανήλικα κοριτσάκια του Δημοτικού για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του ύστερα από την καταγγελία μητέρας 10χρονης μαθήτριας της Γ΄ Δημοτικού, ότι στις 21 Ιανουαρίου ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Όπως είπε η μικρή στη μητέρα της, όταν γύρισε στο σπίτι της το απόγευμα, ο 52χρονος χρησιμοποίησε έναν συμμαθητή της 10χρονης προκειμένου να την καλέσει στο εσωτερικό του κυλικείου: «...με φώναξε ο ..... και μου είπε πως ο κ. ... με θέλει στο κυλικείο», είπε η μικρή σύμφωνα με την Espresso. Μάλιστα στην κατάθεσή της η μικρή αναφέρει πως ο «κ. .... όταν έπαιρνα τυρόπιτα ή πορτοκαλάδα, έβγαζε το χέρι του από το τζάμι του κυλικείου» και χάιδευε το παιδί δίνοντάς του δωρεάν το προϊόν που είχε επιλέξει.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη 11χρονων κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10χρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τον τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τα κοριτσάκια που παρενοχλούσε ήταν συμμαθήτριες της κόρης του. Η κόρη του είναι μαθήτρια της πέμπτης τάξης του ίδιου Δημοτικού, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κυλικείο είχε μισθώσει η γυναίκα του και ότι όταν απουσίαζε παρέδιδε τη λειτουργία του στον σύζυγό της.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο 52χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.