Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μητροπολίτης... σφουγγαρίζει θαλάμους ασθενών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άφωνους άφησε υπαλλήλους και επισκέπτες ο νέος Μητροπολίτης Ριαζάν Μάρκος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε Νοσοκομείο της περιοχής.



Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο του Ριαζάν στη Ρωσία, για στηρίξει πνευματικά τους ασθενείς και να ευλογήσει το προσωπικό.



Κατά την επίσκεψή του στους θαλάμους ο κ. Μάρκος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την καθαριότητα, ζητώντας να του φέρουν κουβά, σφουγγαρίστρα και γάντια.

Ο Μητροπολίτης χωρίς να χάσει χρόνο άφησε την ράβδο και έβγαλε το εγκόλπιο, και άρχισε να σφουγγαρίζει τα δωμάτια των ασθενών.

"Το κλειδί για την υγεία είναι η καθαριότητα" φέρεται να είπε στο προσωπικό του Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Μάρκος.



Την επόμενη μέρα ο Σεβασμιώτατος έδωσε εντολή στους ιερείς της Επαρχίας και τους Φοιτητές των Σεμιναρίων, να επισκέπτονται όλο τον χρόνο το Νοσοκομείο και να συμβάλουν στο να παραμένει καθαρό!

-----------

Ποια η σχέση του Μητροπολίτη που σφουγγαρίζει θαλάμους με την Λευκάδα;


Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει δημοσίευμα με φωτογραφίες του νέου Μητροπολίτη Ριαζάν της Ρωσίας, Μάρκου ο οποίος σε μία επίσκεψή του στο νοσοκομείο της πόλης δεν έδειξε ικανοποιημένος από την καθαριότητα, πήρε σφουγγαρίστρα και άρχισε να καθαρίζει μόνος του. Όμως ποια είναι η σχέση του συγκεκριμένου Μητροπολίτη με την περιοχή μας; Είναι αυτός που μαζί με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, Θεόφιλο, ευλόγησαν το γάμο της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα πριν μερικούς μήνες στο Σκορπιό. Ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας αληθινός ιερωμένος.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.