Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Θα συναντηθούν για πρώτη φορά λίγο πριν το γάμο τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μοιραία γνωριμία μέσω Facebook και το ταξίδι των 6.500 χιλιομέτρων.

Μια ομολογουμένως παράξενη ιστορία δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sun. Η 39χρονη τραγουδίστρια Evangelina Tsadiosou ξεκίνησε να μιλάει με τον Καναδό φίλο της, τον 37χρονο Darryl Facey, πριν από 9 μήνες μέσω Facebook και τώρα ετοιμάζεται να τον συναντήσει για πρώτη φορά και να τον παντρευτεί. Το ζευγάρι μιλάει κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν συναντήθηκε ποτέ, ούτε έχουν μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Και μετά από εννιά μήνες ο Darryl έκανε πρόταση γάμου στην Evangelina μέσω μηνύματος και εκείνη δέχτηκε αμέσως. Τώρα η 39χρονη ετοιμάζει τις βαλίτσες της και θα πετάξει στο Τορόντο όπου θα δει για πρώτη φορά από κοντά τον μελλοντικό άνδρα της και θα τον παντρευτεί στο αεροδρόμιο. Την τελετή θα μεταδώσει μάλιστα και το Channel 4.



Μιλώντας για την πρόταση γάμου η τραγουδίστρια (η οποία βέβαια παίρνει και την ανάλογη δημοσιότητα από το γεγονός) είπε στη Sun: «Δεν το σκέφτηκα καν. Είμαι τόσο σίγουρη γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν έχουμε συναντηθεί. Ένιωσα ότι είναι το σωστό ακόμη και αν φαίνεται τρελό. Λογικά αυτό δεν έχει νόημα, αλλά αισθάνομαι ότι είναι σωστό».

Η Evangelina θα κάνει ένα ταξίδι 6.500 χιλιομέτρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο αεροδρόμιο θα υπάρχει ένα αυτοσχέδιο παρεκκλήσι για την τελετή και αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα συναντηθεί! Η αεροπορική εταιρεία θα φυλάξει το νυφικό μέσα σε μια ντουλάπα στο αεροπλάνο και η 39χρονη θα αλλάξει πριν κατέβει από αυτό.



Όπως λέει η ίδια, το ταξίδι είναι πολύ ακριβό για τις φίλες της οπότε θα έχει για παράνυφο το σκυλί της που θα φοράει και ένα μικρό φόρεμα. «Δεν είμαι καμιά τρελή οπαδός των αεροδρομίων. Είμαι Χριστιανή και πάντα πίστευα ότι θα παντρευτώ σε μια εκκλησία. Αλλά εγώ ήθελα να είναι διαφορετικά», πρόσθεσε η Evangelina... Μάλιστα ήθελε να καλέσει και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ καθώς χωρίς αυτόν, όπως λέει, δεν θα γινόταν αυτός ο γάμος.

Το ζευγάρι θα μείνει στο Τορόντο, ο Darryl θα συνεχίσει να εργάζεται ως ξυλουργός, ενώ η Evangelina θα συνεχίσει την καριέρα της στο τραγούδι. Το μόνο που την ενδιαφέρει τώρα είναι να επιβεβαιωθεί η διαίσθησή της που, όπως υποστηρίζει, δεν κάνει ποτέ λάθος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.