Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σειρά συγκεντρώσεων και κινητοποιήσεων ενάντια στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό είναι προγραμματισμένες για σήμερα.

Στη 13:00 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των ΔΣ των Ομοσπονδιών και Σωματείων και ευρύτερα τα συνδικαλιστικά στελέχη να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας, που έχουν αποφασίσει οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Έτσι έχουν κηρυχτεί από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ δίωρες στάσεις εργασίας από 12-2 μμ ή από 2-4 μμ.

Παράλληλα, παναττική στάση εργασίας στους δήμους από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ ενώ στις 12:00 το μεσημέρι οργανώνει μηχανοκίνητη πορεία από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, επί της πλατείας Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, προς το κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, στις 11.30 συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν στα Προπύλαια και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή οι επιστημονικοί φορείς.

Από 11:00 έως τις 14:00 πανελλαδική στάση εργασίας κήρυξαν οι γιατροί όλης της χώρας, που εργάζονται τόσο στο Δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Επίσης, σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της 48ης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και στις 11:00, εν ενεργεία και συνταξιούχοι ναυτεργάτες με τις οικογένειές τους, αλλά και οι υπάλληλοι του ΝΑΤ που απεργούν από την Τρίτη, θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι του Πειραιά κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.