Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Οι εξελίξεις στην απόδοση του Κωστή Πολύζου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και ο πατέρας του Κωστή Πολύζου θύμα της μάνας και του πατριού;


Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του, το 2011 στη Σιάτιστα Κοζάνης, η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.

Ο αρμόδιος ανακριτής δεν το έχει ζητήσει επισήμως, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει τον σχετιό φάκελο, ενόσω πληθαίνουν οι κουβέντες στο χωριό για ευθύνες του σατανικού ζεύγους στο θάνατο του συζύγου, πριν από τη δολοφονία του γιου του.

Συγκεκριμένα, οι ντόπιοι «ψιθυρίζουν» ότι ο πατέρας του άτυχου Κωστή «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφότου έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, με τον εραστή και νυν σύζυγό της, Χρήστο Νάνο.

---------

Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του Πολύζου: Δεν άξιζε να γίνει μάνα αυτή η γυναίκα


«Από ότι αποδείχθηκε δεν άξιξε να γίνει μάνα αυτή η γυναίκα» δήλωσε ένας φίλος του Κωστή Πολύζου.

«Ντρέπομαι που την είχα γειτόνισσα. Από την πρώτη στιγμή που ήταν αγνοούμενος ο Κώστας, δεν έδειχνε να είναι αγχωμένη όπως μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1


---------

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το σατανικό ζεύγος από τη Σιάτιστα Κοζάνης

Ανοίγει ο φάκελος για το θάνατο του πατέρα του 23χρονου Κωστή Πολύζου.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του 23χρονου για την δολοφονία του, οι αρχές φαίνεται ξεσκονίζουν και τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του άτυχου νέου από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Πλέον η Ασφάλεια εξετάζει κάθε πτυχή σχετικά με τη ζωή του Κώστα Πολύζου μετά τη σύλληψη της μητέρας του και του πατριού του για τη δολοφονία του πριν από πέντε χρόνια στη Σιάτιστα.

Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται να ανοίξουν και το φάκελο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του 23χρονου πριν από περίπου 15 χρόνια.

Τότε ο θάνατος του πατέρα του Κωστή είχε αποδοθεί σε ανακοπή αλλά μετά τη σύλληψη της της μητέρας και του πατριού για τη δολοφονία του άτυχου νέου, οι αρχές δεν θέλουν να αφήσουν καμία πτυχή ανεξερεύνητη.

Πληροφορίες αναφέρουν τότε ότι ο πατέρας του Κωστή Πολύζου έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό αφότου ανακάλυψε την παράνομη σχέση της συζύγου του.

Στην υπόθεση φέρεται να έχει παίξει ρόλο ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχε εκδοθεί στο όνομα του 23χρονου, ενώ τον είχαν αναγκάσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα που του είχε αφήσει ο πατέρας του.

Οι γονείς του Κωστή Πολύζου οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον ανακριτή Κοζάνης από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στις 8 το πρωί της Τρίτης.

---------

Υπόθεση Πολύζου- Τι «πρόδωσε» τη μάνα και τον πατριό


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου, οι οποίοι ζούσαν το τελευταίο διάστημα στην Ελευσίνα.

Οι δυο τους ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν και έτσι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου θα κρατηθούν μέχρι αύριο το πρωί. Το ζευγάρι κατηγορείται για το φόνο του παιδιού του που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια στα Σιάτιστα Κοζάνης.

Μοιραίο λάθος
Πληροφορίες του "Ελεύθερου Τύπου" αναφέρουν ότι καθοριστικό ρόλο -μεταξύ άλλων- στο να πάρει ο ανακριτής την απόφαση να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης έπαιξε ένα στοιχείο από την ημέρα του εγκλήματος.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2011, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., κάποιος είχε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του Κωστή Πολύζου που βρισκόταν στο δωμάτιό του. Οι μόνοι που είχαν πρόσβαση εκεί την ημέρα εκείνη ήταν οι γονείς του.

Όταν είχαν ερωτηθεί αρχικά για το κατά πόσον είχαν ανοίξει τον υπολογιστή του παιδιού τους, είχαν απαντήσει αρνητικά. Στη συνέχεια, ωστόσο, βλέποντας ότι οι Αρχές γνώριζαν με στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ότι ο υπολογιστής έχει χρησιμοποιηθεί, το ζευγάρι υπέπεσε σε αντίφαση ισχυριζόμενο ότι τον άνοιξαν για να αναζητήσουν πληροφορίες για το πού μπορεί να έχει πάει ο γιος τους.

Η απάντηση δεν έπεισε τον ανακριτή, που σε συνδυασμό με το ψέμα που είχαν δηλώσει ότι το χωράφι όπου βρέθηκε νεκρός ο Κωστής δεν ανήκε σε αυτούς έκανε τις Αρχές να διερευνήσουν ξανά όλες τις αντιφάσεις του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, στα Σιάτιστα επικρατεί αναβρασμός, καθώς φίλοι και συγγενείς του Κωστή Πολύζου εμφανίζονται αγανακτισμένοι μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης θα θυμίζει αύριο φρούριο υπό το φόβο προπηλακισμού της μητέρας και του πατριού του 23χρονου.

---------

Υπόθεση Πολύζου - Ανοίγουν τον φάκελο του θανάτου του πατέρα του Κωστή


Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του, το 2011 στη Σιάτιστα Κοζάνης, η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.

Ο αρμόδιος ανακριτής δεν το έχει ζητήσει επισήμως, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει τον σχετιό φάκελο, ενόσω πληθαίνουν οι κουβέντες στο χωριό για ευθύνες του σατανικού ζεύγους στο θάνατο του συζύγου, πριν από τη δολοφονία του γιου του.

Συγκεκριμένα, οι ντόπιοι «ψιθυρίζουν» ότι ο πατέρας του άτυχου Κωστή «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφού έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, με τον εραστή και νυν σύζυγό της, Χρήστο Νάνο.

---------
Η μεταγωγή της μητέρας και του πατριού του Πολύζου στα δικαστήρια

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν και αποχώρησαν από τα δικαστήρια Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου.

Αναμένεται να απολογηθούν την Τρίτη το πρωί στον εισαγγελέα.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.