Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση του συζυγοκτόνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει η αποκάλυψη του παππού του Φοίβου: Του έλεγε ότι ο Ιάσωνας δεν είναι αδερφός του


«Έλεγε στο παιδί ότι η μάνα του τον χτύπησε. Του έλεγε "μας κυνηγάνε" και "πρέπει να φύγουμε για Αλβανία", του έλεγε ότι ο Ιάσωνας δεν ήταν αδερφός του, του έφερε μεγάλη σύγχυση στο μυαλό του» δήλωσε ο παππούς του 4χρονου Φοίβου για τα όσα πέρασε ο μικρός με τον συζυγοκτόνο πατέρα του.


«Ζήτησε τη μητέρα του από την πρώτη μέρα, αλλά ο Ιάσωνας τον ενημέρωσε ότι η μαμά πέθανε. Η αντίδραση του Φοίβου ήταν παγωμένη» πρόσθεσε.


«Εγώ δεν μπορώ να αντικαταστήσω τη μητέρα τους αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ, δεν έχω άλλες επιλογές, αυτή είναι η επιλογή μου στη ζωή»


Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:




-----------

Μετανιωμένος ζήτησε συγγνώμη ο συζυγοκτόνος


«Συγγνώμη» ζήτησε ο συζυγοκτόνος από τον ταξίαρχο και επικεφαλής της ομάδας ερευνών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπως και από τους αστυνομικούς, για την «ταλαιπωρία» που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.


Οι πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε ο Κλοντ Λέσι στους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha είναι:


«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα».


Δείτε το βίντεο:




-----------

Πώς εντόπισαν οι Αρχές τον συζυγοκτόνο με τον Φοίβο

Το τηλεφώνημα που έδωσε τέλος στο θρίλερ της Χαλκιδικής.

Μετά από 18 μέρες αγωνίας και ανθρωποκυνηγητού από τις Αρχές, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 35χρονο αλβανικής καταγωγής, Τζέιμς Λέσι, ο οποίος αφού φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, άρπαξε τον τετράχρονο γιο τους Φοίβο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τηλεφώνημα ενός 75χρονου ήταν αυτό που κατάφερε να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην καλύβα κοντά στην περιοχή της Ορμυλίας, όπου ο 35χρονος διατηρούσε τα μελίσσια του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατήγγειλε στις Αρχές πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές τις ημέρες οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή, καθώς αξιωματικοί επέμεναν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο 4χρονος Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη με τον παππού του και τον θείο του, ενώ ο Τζέιμς Λέσι συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

-----------

Τι είπε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος


"Ήρθα εδώ τα ξημερώματα με το παιδί. Μετά τη δολοφονία της γυναίκας μου προσπάθησα πολλές φορές να φύγω, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί οι δρόμοι είχαν πολλά μπλόκα. Όλες αυτές τις ημέρες γύριζα με το παιδί από καλύβα σε καλύβα", δήλωσε ο συζυιοκτόνος στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι είχαν ψάξει στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει το δράστη.

O Αλβανός έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πολυγύρου, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση.

-----------

Αλβανοί εργάτες εντόπισαν τον συζυγοκτόνο


Δύο Αλβανοί εντόπισαν τον 40χρονο συζυγοκτόνο και τον 4χρονο Φοίβο, όταν πήγαν να κόψουν ξύλα σε αγροτική περιοχή, λίγο έξω από το χωριό Ορμύλια και στη συνέχεια ειδοποίησαν μέσω μηνυμάτων τον θείο του μικρού.



-----------

Αφυδατωμένος και τυλιγμένος μέσα σε δύο μπουφάν βρέθηκε ο μικρός Φοίβος

Το μοιραίο λάθος του συζυγοκτόνου που άρπαξε το παιδί.

Φοβισμένος, αφυδατωμένος και τυλιγμένος μέσα σε δύο μπουφάν βρέθηκε ο 4χρονος Φοίβος μέσα σε μια παγωμένη καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου ήταν το τελευταίο καταφύγιο του 33χρονου φερόμενου ως συζυγοκτόνου Λέσι Τζέιμς Κλοντ.

Μετά από 18 μέρες αγωνίας το θρίλερ έλαβε τέλος.

Οταν έπεσε στην αγκαλιά του παππού του έβαλε τα κλάματα. Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να δει το 6χρονο αδερφάκι του για να ηρεμήσει.

Ο Φοίβος επί 18 μέρες περιπλανιόταν από καλύβα σε καλύβα μέσα στο κρύο, με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, χωρίς επαρκές φαγητό και χωρίς να μπορεί κανείς να του φέρει τη μητέρα του. Μάλιστα το μικρό παιδί το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να δει τη μητέρα του...

Αξιωματικοί της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση αναφέρουν ότι όσο περνούσαν οι ημέρες τόσο αυξάνονταν οι πιθανότητες ο συζυγοκτόνος να κάνει το μοιραίο λάθος.

Αυτό το λάθος έγινε το πρωί της Κυριακής.

Δύο Αλβανοί εργάτες πήγαν να κλαδέψουν έναν ελαιώνα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το κρησφύγετο του Λέσι. Ο 33χρονος, ο οποίος ήταν προφανώς εξαντλημένος, βγήκε έξω στο χωράφι για να τους ζητήσει ασπιρίνες και νερό. Εκείνοι τον αναγνώρισαν, καθώς είναι κάτοικοι της περιοχής και γνώριζαν την οικογένεια. Οι εργάτες του απάντησαν ότι θα του φέρουν αυτό που ζητάει και τότε ο Λέσι γύρισε πίσω στην καλύβα, όπου βρισκόταν και ο Φοίβος.

Οι εργάτες ειδοποίησαν τον παππού και τη γιαγιά του 4χρονου και εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, που αμέσως έστησε επιχείρηση σύλληψης. Κατά την έφοδο των αστυνομικών ο Λέσι ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ψύχραιμος και δεν αντιστάθηκε. Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν να διαπιστώσουν ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Κατόπιν, το έβγαλαν από το σπίτι και το παρέδωσαν στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς που το συνόδευσαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

-----------

Η ζωή του περιπλανώμενου Φοίβου στα χέρια του πατέρα του επί 18 μέρες

Τι είπε ο μικρός μόλις είδε τον πατέρα του πεσμένο κάτω.

τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου οδηγείται σήμερα ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι, που συνελήφθη χθες, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, όπου είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου τους, πριν αρπάξει τον 4χρονο Φοίβο και εξαφανιστούν.

Ο 35χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου και πλέον θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής.

Ο ίδιος, φέρεται να κατέθεσε ότι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα κινούνταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής, καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ισχυρής κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών.

Την ίδια ώρα, ο 4χρονος γιος του νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για προληπτικούς λόγους. «Το παιδί ήταν πολύ αφυδατωμένο και εξαντλημένο και παρέμεινε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο παππούς του στον ΑΝΤ1, τονίζοντας όμως πως, «είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του».

Ο Φοίβος, που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του την ώρα της δολοφονίας της μαμάς από τον μπαμπά του, δεν γνώριζε ότι η μαμά του δεν ζει πια. Όπως περιέγραψε ο Λάμπης Μαυρομάτης, «ζητούσε τον πατέρα του και τη μητέρα του, αλλά ο Ιάσωνας τον ενημέρωσε ότι, η μαμά πέθανε».

Το παιδί πάγωσε, περιγράφει ο παππούς του, αλλά «όταν τον πλησίασαν άλλα παιδιά, άρχισε να γελάει και ξεχάστηκε». Ο ίδιος σημειώνει ότι, δεν ήρθε σε επαφή με τον γαμπρό του, τονίζοντας ότι δεν θέλει να τον δει, αλλά μόνο να φροντίσει την οικογένειά του. Όπως είπε, είναι πλέον διατεθειμένος να παίξει τριπλό ρόλο για τα παιδιά, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μαμά τους».

Από τα πρώτα λόγια του παιδιού ήταν να μην πειράξουν τον πατέρα του.

Ο παππούς μιλώντας στην Espresso περιέγραψε τη στιγμή της σύλληψης του 35χρονου λέγοντας πως όταν ο μικρός Φοίβος είδε να ακινητοποιούν και να ρίχνουν κάτω τον πατέρα του είπε: «Μην πειράξετε τον μπαμπά μου, είναι καλός».

Ο 4χρονος πλέον δέχεται, όπως και ο 6χρονος αδελφός του, τη στήριξη παιδοψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού, της Αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο Φοίβος, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων γυρνούσε μαζί με τον πατέρα του στην περιοχή γύρω από το σπίτι τους, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στην οικογένειά του, ο μπαμπάς του, του έλεγε ότι «τους κυνηγάνε και πρέπει να πάνε στην Αλβανία», καθώς και ότι, «η μαμά τον χτύπησε».

Σύμφωνα με τις αφηγήσεις του παιδιού, «περπάτησαν μέσα στα χωράφια, πήγανε με τα πόδια μέχρι τη Θεσσαλονίκη και για να φάνε, ο πατέρας του έψηνε κοτόπουλα και όταν βρήκε αλεύρι του μαγείρεψε».

Όλο αυτό το διάστημα ο μικρός και πατέρας του κρύβονταν από καλύβα σε καλύβα, ενώ ο 35χρονο μάζευε φρούτα και έκλεβε κότες και μέλι για να ταΐζει τον Φοίβο.

-----------

Ένα SMS και μια φωτιά οδήγησαν στο φυγά της Χαλκιδικής

Τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες που έκλεβε.

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγείται αυτή τη στιγμή, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 33χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι σκότωσε ανήμερα των Θεοφανίων την εν διαστάσει σύζυγό του. Στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες έως τη σύλληψή του το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου διαπράχθηκε το φονικό.

Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

Το θρίλερ της αναζήτησης του μικρού Φοίβου τελείωσε χθες γύρω στις 11 το πρωί, όταν ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε σε καλύβα, κατ' άλλους παράπηγμα, κοντά στην Ορμύλια, όπου φαίνεται ότι είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα. Όπως έγινε γνωστό, εθεάθη από διερχόμενους συμπατριώτες του, τους οποίους κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι βρήκαν ίχνη φωτιάς έξω από την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Αφού πλησίασαν στο σημείο, ήρθαν τετ-α-τετ με τον 33χρονο και συνομίλησαν μαζί του. Στο μεταξύ, ένας εκ των συμπατριωτών του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επικοινωνία με τον παππού του μικρού Φοίβου, και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που συνέβαλαν τον Αλβανό φυγά. Κατά τη σύλληψή του φαίνεται ότι δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

-----------

Συγκλονίζει η περιγραφή του παππού του Φοίβου: Έκανε μία ώρα να μιλήσει


Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε ο παππούς του Φοίβου, τη στιγμή που πήρε στην αγκαλιά του τον 4χρονο εγγονό του, μετά από 18 ημέρες.

«Ήταν πολύ τρομαγμένο. Πολύ φοβισμένο. Πολύ αδύναμο. Έκλαιγε μόλις το πήρα στην αγκαλιά μου, εκεί στο χωράφι και το μόνο που μου ψέλλισε ήταν “παππού”. Έκανε περίπου μία ώρα να μιλήσει. Ζητούσε τον πατέρα του και συναντήθηκε με το αδελφάκι του», δήλωσε ο κ. Μαυρομάτης, στην πρωινή εκπομπή του Star.

Την ίδια στιγμή, ο παππούς του 4χρονου Φοίβου, στάθηκε στο γεγονός ότι ο πατέρας του παιδιού αυτές τις 18 ημέρες του έλεγε ότι ο Ιάσονας δεν είναι αδελφός του ωστόσο διευκρίνισε ότι και αυτό το ζήτημα αποκαταστάθηκε.

Τέλος, ο κ. Μαυρομάτης, επισήμανε ότι αυτό που προέχει είναι να γίνει καλά στην υγεία του ο Φοίβος.

Δείτε το βίντεο από το Star



-----------

Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος – Οι 18 ημέρες «ομηρίας» του μικρού Φοίβου


Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγείται αυτή τη στιγμή, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 33χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι σκότωσε ανήμερα των Θεοφανίων την εν διαστάσει σύζυγό του.

Στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες έως τη σύλληψή του το πρωί της Κυριακής σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου διαπράχθηκε το φονικό.

Ο μικρός Φοίβος, που είναι καλά στην υγεία του, εξακολουθεί να παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός.

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κρατείτο από χθες στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου εξετάστηκε από αστυνομικούς. Κατά την πολύωρη ανάκριση φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό λόγω της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε ότι έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες σε καλύβες κι όπου αλλού δεν θα μπορούσε να εντοπιστεί από αστυνομικούς. Μάλιστα, φαίνεται ότι παραβίασε ακόμη και σπίτι στις Καλύβες, στην προσπάθειά του να βρει τροφή, ενώ, ο ίδιος κι ο 4χρονος γιος του, τρέφονταν με φρούτα δένδρων, ακόμη και κότες τις οποίες έκλεβε.

Το θρίλερ της αναζήτησης του μικρού Φοίβου τελείωσε χθες γύρω στις 11 το πρωί, όταν ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος εντοπίστηκε σε καλύβα, κατ' άλλους παράπηγμα, κοντά στην Ορμύλια, όπου φαίνεται ότι είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα. Όπως έγινε γνωστό, εθεάθη από διερχόμενους συμπατριώτες του, τους οποίους κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι βρήκαν ίχνη φωτιάς έξω από την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Αφού πλησίασαν στο σημείο, ήρθαν τετ-α-τετ με τον 33χρονο και συνομίλησαν μαζί του. Στο μεταξύ, ένας εκ των συμπατριωτών του είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επικοινωνία με τον παππού του μικρού Φοίβου, και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που συνέβαλαν τον Αλβανό φυγά. Κατά τη σύλληψή του φαίνεται ότι δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

-----------

Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο συζυγοκτόνος


Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, πήρε από τον ανακριτή Πολυγύρου, ο 33χροος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσε επί 18 μέρες.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη νωρίτερα, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, όπου, αφού, πρώτα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσει για τη στυγερή δολοφονία της 41 ετών γυναίκας.

Τελικώς, του δόθηκε 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου επέστρεψε.

Εκτός από την πράξη της ανθρωποκτονίας, που τελέστηκε ανήμερα των Θεοφανίων, ο 33χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής, επειδή άρπαξε τον 4χρονο γιο του, Φοίβο, περιπλανώμενος μαζί του σε διάφορες περιοχές του νομού Χαλκιδικής το διάστημα που εθεωρείτο φυγάς.

-----------

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κατά την μεταφορά του συζυγοκτόνου στον εισαγγελέα


Ενώπιων των δικαστικών αρχών βρέθηκε ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Έχοντας καλυμμένο το κεφάλι του με ένα μπουφάν, ο 33χρονος προσπαθούσε να μην δείξει το πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο συζυγοκτόνος έφερε αμιχές και σημάδια στο πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο του Mega:



Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:



-----------

Οι ζωγραφιές του μικρού Φοίβου


Μετά από 18 ημέρες στην ύπαιθρο όπου επιβίωσε κάτω από άθλιες συνθήκες ο μικρός Φοίβος βρίσκεται πλέον με τους παππούδες του και τους συγγενείς του.

Ο 4χρονος που παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο προσπάθησε να ξεχαστεί και έκανε τρεις ζωγραφιές.

Σύμφωνα με τον πάππου του μικρού Φοίβου, ο εγγονός τους ζωγράφισε ένα καρότο, ένα άλογο με φτερά και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όταν τον ρώτησαν για ποιους τα έκανε, ο Φοίβος ανέφερε ότι «το καρότο θέλω να το δώσω στον παππού Λάμπη, το άλογο στον αδερφό μου και το χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλω να το κρατήσω για εμένα αλλά χρειάζομαι ακόμα ένα φύλλο χαρτί για να ζωγραφίσω και κάτι για τη γιαγιά μου».

Τελικά δεν πρόλαβε να ζωγραφίσει αφού του έβαλαν ορό.

-----------

Τι λέει ο κάτοικος που εντόπισε τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής


Τις στιγμές που έζησε δίπλα στον συζυγοκτόνο Κλοντ Λέσι περιέγραψε ένας από τους δύο ομοεθνής του που τον εντόπισαν χθες το πρωί έξω από μια αποθήκη στην περιοχή Ορμύλια.

«Προσπαθούσα να τον πάω με το καλό, να τον ηρεμήσω για να μην τρομάξει» ανέφερε αρχικά ο ομοεθνής του συμπληρώνοντας ότι ο Κλοντ «ήταν μετανιωμένος για αυτό που είχε κάνει».

Ο καταζητούμενος Αλβανός για 18 ημέρες περιφερόταν στα βουνά της περιοχής και εντοπίστηκε χθες από δύο ομοεθνείς που κατάφεραν να τον απασχολήσουν για αρκετές ώρες έως ότου φτάσουν οι κάτοικοι του χωριού και τον ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο του Ε



-----------

"Θέλω να έχει μετανιώσει" δηλώνει ο αδελφός του συζυγοκτόνου


"Θέλω να έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε. Να ζητήσει μετάνοια για την πράξη του. Ήξερα ότι ήταν στεναχωρημένος λόγω της κατάστασης με τα παιδιά του" είπε ο αδελφός του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής μετά τη σύλληψή του.

Ο αδελφός του Κλοντ Λέσι είπε ότι είτε εκείνος είτε η μητέρα τους θα έρθουν στην Ελλάδα για τον συναντήσουν και να του βρουν δικηγόρο. "Ελπίζω να μην τον δείρουν, να μην τον βασανίσει η αστυνομία" είπε μεταξύ άλλων.



-----------

Μετανιωμένος ζήτησε συγγνώμη ο συζυγοκτόνος


«Συγγνώμη» ζήτησε ο συζυγοκτόνος από τον ταξίαρχο και επικεφαλής της ομάδας ερευνών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπως και από τους αστυνομικούς, για την «ταλαιπωρία» που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Οι πρώτες κουβέντες που φέρεται να είπε ο Κλοντ Λέσι στους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha είναι:

«Μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη. Να μην πάθει κακό το παιδί μου. Τα κατέστρεψα όλα».

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.