Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πρώην δήμαρχοι σε δίκη για έργα που πληρώθηκαν, αλλά δεν έγιναν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Στο ακροατήριο παραπέμπονται δύο πρώην δήμαρχοι της Μεγαλόπολης, για έργα που, ενώ φαίνεται ότι πληρώθηκαν, δεν εκτελέστηκαν, όπως αποκάλυψαν σχετικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Το υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε σήμερα η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στο οποίο επισημαίνεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε από ελέγχους που είχε ζητήσει ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων πρώην δημάρχων, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και αφορούν έργα μέχρι και το 2006 και τώρα το Ελεγκτικό Συνέδριο απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία, με την πρώτη δίκη να έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου στα δικαστήρια Ναυπλίου. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με τον ένα εκ των δύο εμπλεκομένων δημάρχων, οποίος σημείωσε ότι «πρόκειται για σκευωρία που σύντομα θα αποδειχτεί κατά την ακροαματική διαδικασία γιατί τα έργα έχουν εκτελεστεί», ενώ τόνισε πως «ο δήμος δεν έχει ζημιωθεί ούτε ένα σεντς».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.