Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο άντρας με το βιονικό πέος θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 43 του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχε μείνει ανίκανος από την ηλικία των έξι.

Θα γευτεί τις χαρές του έρωτα για πρώτη φορά στα 43 του χρόνια και αδημονεί απεριόριστα γι αυτό. Ο Mohammed Abad είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα γεννητικά του όργανα σε ηλικία έξι ετών και έκτοτε ήταν ανήμπορος να κάνει σεξ εξαιτίας της ανικανότητάς του.

Όλα αυτά όμως θα τα αφήσει στο παρελθόν, καθώς πλέον, χάρη στην επιστήμη, θα μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική ζωή έστω και καθυστερημένα. Ο 43χρονος αφού έχασε τα γενετικά του όργανα, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση προσθήκης βιονικού πέους και πλέον αδημονεί να κάνει σεξ με μια ιερόδουλη.

Η επέμβαση μπορεί να έγινε το 2012 αλλά έπρεπε να περιμένει για τουλάχιστον τρία χρόνια πριν αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία των γενετικών οργάνων. «Περίμενα αρκετά γι αυτό. Θα είναι μια νέα αρχή για το νέο έτος», ανέφερε ο άντρας, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, στη βρετανική Sun. Ο άντρας με καταγωγή από τη Σκοτία, τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν ήταν μόλις έξι ετών.

«Το πέος μου λειτουργεί τέλεια τώρα οπότε το μόνο που μου μένει είναι να κάνω σεξ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το κάνω», δηλώνει περιχαρής ο Abad ο οποίος έχει ήδη κλείσει ραντεβού με το call girl, Charlotte Rose με την οποία αρχικά θα βγουν για δείπνο και ακολούθως ότι ήθελε προκύψει…










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.