Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο άστεγος Έλληνας που θάμπωσε τους αγγέλους της Victoria's Secret

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έτοιμος να κάνει «χρυσή» καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ είναι ένας άστεγος Ελληνοαμερικανός χάρη στην Κένταλ Τζένερ και στην Τζίτζι Χαντίντ!



Ο 20χρονος έφυγε από το Μιλγουόκι στα 19 του για να βρει την τύχη του στην Καλιφόρνια. Χωρίς χρήματα, χωρίς σπίτι. Εμπνευσμένος από την ταινία «Ζιγκολό», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Άστον Κούτσερ, ο Οικονόμου κοιμόταν πάνω σε ένα λεπτό σεντόνι στην παραλία, ενώ όταν ήταν τυχερός φιλοξενούνταν από νεαρά κορίτσια στα σπίτια τους.



Μέχρι που το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία «Venice» εμφανίστηκαν τα δύο «αγγελάκια» της Victoria’s Secret μαζί με τους σωματοφύλακές τους, προκειμένου να κάνουν ένα διάλειμμα μετά το γύρισμα μιας διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστούσαν.



Όπως ανέφερε ο γοητευτικός νεαρός στην Daily Mail «χαλάρωνα στην παραλία και ονειρευόμουν το μέλλον μου όταν είδα κάποιους ανθρώπους να πλησιάζουν. Έκατσαν κοντά μου και άρχισαν να κάνουν πικνίκ. Μάλιστα, η μία από αυτές που είπε “Eίσαι πολύ γλυκός” και πιάσαμε την κουβέντα. Όμως δεν κατάλαβα από την αρχή ότι μιλούσα με την Κένταλ Τζένερ και η Τζίτζι Χαντίντ».

Αφού ο Τζον Οικονόμου τους αφηγήθηκε την ιστορία του, τα όνειρά του αλλά και πόσο πολύ ήθελε να βρει ένα πρακτορείο προκειμένου να αρχίσει να δουλεύει ως μοντέλο, τα μοντέλα της Victoria’s Secret του είπαν πως μπορούν να τον βοηθήσουν.

Αμέσως η Κένταλ Τζένερ του σύστησε τον μάνταζέρ της, αντάλλαξαν τηλέφωνα και ο «Ρομέο της παραλίας Venice», όπως είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός λόγω της ομορφιάς του, είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγες ώρες.


«Άλλαξε η ζωή μου από τη μια στιγμή στην άλλη. Πάντα ήθελα να μπω στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν με αυτόν τον τρόπο», παραδέχθηκε ο Ελληνοαμερικανός, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες έχει πλέον το δικό του book, κάνοντας τις πρώτες του φωτογραφίσεις.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.