Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Απείλησε συμμαθητή του με καραμπίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο καβγάς ξεκίνησε από το σχολείο και τελικά βγήκαν όπλα.

Μια περίεργη καταγγελία η οποία έγινε σε βάρος ανήλικου μαθητή από σχολείο της περιοχής της Ζαχάρως, εξετάζουν με πολλή προσοχή οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, που ενεργούν προανάκριση για το σοβαρό περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», ένας 17χρονος και ένας 14χρονος, φέρονται να τσακώθηκαν την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι στο χώρο του σχολείου τους, στο οποίο φοιτούν σε διαφορετικές τάξεις, για άγνωστους λόγους.

Ο 17χρονος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καυγά, φέρεται να εξαπέλυσε φραστικές απειλές προς τον 14χρονο συμμαθητή του, ο οποίος όμως στη συνέχεια τον ακολούθησε στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή, όταν ο 17χρονος συνεχίζοντας τον καυγά μεταξύ τους, φέρεται να του το ζήτησε.

Μόλις ο 14χρονος έφτασε στο σπίτι του 17χρονου, ο καυγάς, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συνεχίσθηκε στο χώρο του σπιτιού, όπου οι δύο ανήλικοι ήταν μόνοι, με το 14χρονο αγόρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή αντιμετώπιση.

Η καταγγελία του 14χρονου μαθητή, συγκλονίζει, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει, ο 17χρονος φέρεται να τον απείλησε με κυνηγετική καραμπίνα, την οποία είχε στρέψει προς το μέρος του και λέγοντάς του «θα σε σκοτώσω».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.