Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Οι δύο ηθοποιοί στη λίστα της UBS - Ποιους καίει η λίστα της UBS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο γνωστοί ηθοποιοί με καταθέσεις περίπου 1.500.000 ευρώ έκαστος, περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα Βεστφαλίας – Ρηνανίας. Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν άντρα με τηλεοπτική καριέρα και απήχηση στο ευρύ κοινό, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν μετά την έφοδο των εισαγγελικών αρχών στην αντιπροσωπία της UBS στην Ελλάδα, στην περιοχή του Ψυχικού.

Όπως μάλιστα σημείωναν με νόημα όσοι φέρονται ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πρόκειται για πάρα πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, που τα γνωρίζουν ακόμη και οι… πέτρες.Μια πληροφορία κάνει λόγο και για μια δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια. Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας φέρεται ότι υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες (ένας από αυτούς εμφανίζεται με κατάθεση 12.000.000 ευρώ), δικηγόροι και γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των ηθοποιών (και κυρίας της TV) τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα δεν είναι ευρύτατα γνωστά στις πλατιές μάζες και ανήκουν κυρίως στην υψηλή αστική τάξη.

---------

Για έναν "στρατό" από μεσάζοντες που κρύβουν το «μαύρο» χρήμα κάνει λόγο ο άνθρωπος που έδωσε στην ελληνική κυβέρνηση τη λίστα με τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας.

«Από τον Ιανουάριο υπήρξαν δύο συναντήσεις με την ελληνική πλευρά προκειμένου να καθοριστεί ένα πλαίσιο συνεργασίας αλλά και να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες συνεργασίας με την Ελλάδα. ανταλλάξαμε εμπειρίες σχετικά με το θέμα της λίστας, όπως για παράδειγμα η οργάνωση των φορολογικών θεσμών του ΣΔΟΕ στο θέμα της αξιολόγησης των στοιχείων» ανέφερε μιλώντας στον ALPHA ο Βάλτερ Μπόγιερνς.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.