Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Οι γιατροί της έλεγαν ότι είχε άγχος αν και… είχε πάθει εγκεφαλικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κοπέλα είναι μόλις 23 ετών.

Η Demi Shaun Rump από το Λονδίνο, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε υποστεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στην ηλικία των 23 ετών και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι γιατροί...

Η νεαρή γυναίκα που κατέρρευσε στην εργασία της πήγε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί της είπαν απλά πως είχε πολύ στρες και άγχος. Στην πραγματικότητα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Η 23χρονη αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο από το νοσοκομείο για να ευαισθητοποιήσει για τα συμπτώματα του εγκεφαλικού και να προειδοποιήσει κι άλλους ανθρώπους για τα εγκεφαλικά επεισόδια, ότι δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στους ηλικιωμένους.

Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν τα χέρια και τα πόδια της μούδιασαν και κατέρρευσε στην εργασία της την 1η Οκτωβρίου. Δεν ήταν σε θέση να περπατήσει και η ομιλία της ήταν μπερδεμένη, ενώ το στόμα της στραβώσει προς τη μία πλευρά του προσώπου της, χαρακτηριστικό σημάδι του εγκεφαλικού.




Παρά τα συμπτώματα που παρουσίασε, την ενημέρωσαν ότι θα πήγαινε στο σπίτι όταν ένας άλλος γιατρός της είπε να μην φύγει και την έστειλε για περαιτέρω εξετάσεις. Τελικά έμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε και τράβηξε με βίντεο τον εαυτό της για να καταγράψει την εμπειρία της.



«Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευση στο χώρο εργασίας μου, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι έπαθα εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι ότι το έπαθα από το πολύ άγχος, αλλά εγώ ήξερα ότι δεν ήταν αυτή η αιτία. Ολόκληρο το στόμα μου είχε στρίψει και η ομιλία μου ήταν μπερδεμένη. Ήμουν σχεδόν έτοιμη να φύγω για το σπίτι, αλλά ένας γιατρός αναγνώρισε ότι υπέφερα από κάτι πολύ χειρότερο από στρες. Είμαι τόσο ευγνώμων που τελικά διαγνώστηκε αλλά ήταν ένα τεράστιο σοκ, καθώς νόμιζα ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας», δήλωσε η ίδια.

Χρειάστηκαν δύο μήνες για να αναρρώσει πλήρως καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια για 3 εβδομάδες, ενώ οι γιατροί εξεπλάγησαν από το εγκεφαλικό επεισόδιο σε τόσο νεαρή ηλικία. Η κοπέλα ήρθε μάλιστα σε επαφή με μια οργάνωση νέων που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και θέλει τώρα να μοιραστεί την εμπειρία της.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.