Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Περίεργοι άνδρες που ίσως δεν ξέρατε ότι υπάρχουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοναδικές περιπτώσεις ανθρώπων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για άνδρες με μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που σίγουρα θα «καρφωνόσασταν» πάνω τους, αν τους συναντούσατε γιατί δεν θα πιστεύατε ότι υπάρχουν...

Romario dos Santos Alves



Ο συγκεκριμένος μπόντι μπίλντερ από το Caldas Novas στη Βραζιλία έχει τέτοιο μέγεθος μυών που τον κάνουν να μοιάζει με το διάσημο Hulk. Τα παιδιά συνήθως σταματούν και κοιτάζουν τους τεράστιους μύες του, που γι’ αυτόν τον 25χρονο, πατέρα ενός παιδιού, είναι μια καθημερινότητα. Απέκτησε τους μύες μετά από πολλά στεροειδή, αλλά και πολλές ώρες γυμναστικής.

Gary Turner



Το ψευδώνυμο αυτού του άνδρα είναι «τεντωμένος» και ο λόγος φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο παράξενος αυτός άνδρας είναι σε θέση να τεντώσει τόσο πολύ το χαλαρό δέρμα του ώστε μπορεί να δημιουργήσει μια επιφάνεια για να σταθούν τρία ποτήρια με υγρό μέσα. Η ασυνήθιστη αυτή κατάσταση της υγείας του, ονομάζεται σύνδρομο Ehlers-Danlos που κάνει το δερματικό ιστό να γίνεται χαλαρός και αδύναμος με την πάροδο του χρόνου. Στα 41 του χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στο «Τσίρκο του Τρόμου» για να κάνει επίδειξη και λέει ότι το τράβηγμα στο δέρμα του ή το να κρεμάει αντικείμενα από αυτό, δεν τον βλάπτει καθόλου. Αυτή η σπάνια ασθένεια στο δέρμα επηρεάζει μόνο 1 στα 10.000 άτομα.


Sanju Bhagat



Αυτός ο άνδρας από την Ινδία έχει μια τέτοια μοναδική ιδιαιτερότητα που πολύ λίγα άτομα παγκοσμίως έχουν γνωρίσει. Όταν ήταν 30 χρονών πήγε στο γιατρό επειδή το στομάχι του άρχισε να αυξάνεται προκαλώντας του ενοχλήσεις. Ο γιατρός μετά από ακτινογραφίες ανακάλυψε ότι στο σώμα του βρισκόταν ο δίδυμος αδελφός του που είχε περάσει από τη μήτρα της μητέρας του και ουσιαστικά έζησε σαν παράσιτο στο σώμα του για ολόκληρη τη ζωή του. Οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να αφαιρέσουν τον δίδυμό του που είχε ήδη τα δικά του πόδια και χέρια.

Rick Genest 



Αυτό το μοντέλο και καλλιτέχνης από τον Καναδά είναι γνωστός με το όνομα «Zombie Boy» γιατί είναι καλυμμένος από το κεφάλι μέχρι τα πόδια με τατουάζ. Το 2011 o Genest εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της Lady Gaga για το τραγούδι «Born This Way». Ο ίδιος ξεκίνησε να κάνει τατουάζ αφού διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο και έκανε τον απολογισμό της ζωής του με ένα διαφορετικό τρόπο. Έχει εμφανιστεί επίσης στην ταινία «47 Ronin» με τον Κιάνου Ριβς και συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία καλλυντικών της L'Oreal ως πρώτος άνδρας εκπρόσωπος τους.


Sultan Kosen



Ο Sultan Kosen θεωρείται ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου με ύψος 2,51 μέτρα. Κατάγεται από την Τουρκία και ο ίδιος απολαμβάνει να δείχνει τα μεγάλα χέρια και πόδια του. Το ασυνήθιστα μεγάλο ύψος του οφείλεται σε μία διαταραχή στον αδένα της υπόφυσης που ρυθμίζει το ύψος στο ανθρώπινο σώμα. Η υπόλοιπη οικογένειά του έχει φυσιολογικό ύψος.

Danny Ramos Gomez



Αυτός ο άνδρας από το Μεξικό ζει με μια περίεργη κατάσταση που προκαλεί έντονη ανάπτυξη τριχών σε όλο το πρόσωπο και το σώμα του. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει «Wolfman» δηλαδή λυκάνθρωπο. Κατά τ’ άλλα ζει μια φυσιολογική ζωή, έχει μια σύντροφο και μια κόρη και αγαπά να παίζει βιντεοπαιχνίδια.

John Doyle



Ο άνθρωπος αυτός έχει τη μοναδική ικανότητα να «πετάει» τα μάτια του έξω. Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι πώς είναι σε θέση να κάνει αυτό το περίεργο κατόρθωμα. Ο άνδρας που είναι από το Λίβερπουλ ήθελε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ αλλά οι γιατροί που ήθελαν να το μετρήσουν δεν είχαν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το κάνουν. Έτσι, μια γυναίκα από το Σικάγο εξακολουθεί να κατέχει το ρεκόρ.

Henry Damon


Στα 37 του χρόνια αυτός ο άνθρωπος έχει μία από τις πιο περίεργες παραμορφώσεις του κόσμου και μάλιστα κατ’ επιλογή του. Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τα ζυγωματικά του έτσι ώστε να μπορεί να μοιάζει με τον Red Skull από το κόμικ. Για να ολοκληρώσει επίσης την εικόνα του έκοψε μέρος της μύτης του και έκανε τατουάζ στα βλέφαρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.