Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

5 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς στο κρεβάτι (ας είμαστε ειλικρινείς: όλες οι γυναίκες έχουν αναρωτηθεί τι γκριμάτσα έχει το πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια του οργασμού.)

Αλλά το καλό με τους άντρες είναι πώς όχι μόνο δεν παρατηρούν τα ευτράπελα της στιγμής, αλλά ούτε καν τους επιτρέπει η μνήμη τους να τα αναλογιστούν αργότερα! Σκέφτονται απλά το σεξ (τι άλλο θα μπορούσε άραγε να υπάρχει στο μυαλό τους ;) Έτσι την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, απλά απολαύστε το. Παρακάτω διαβάστε ποια είναι τα 5 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πόσο θορυβώδης είστε
Αν δεν ουρλιάζετε ή δεν είστε απολύτως μουγκή, λίγη σημασία θα δώσουν στο ντεσιμπέλ της φωνής σας και στον τρόπο που εκφράζετε την ηδονή σας. Καταλαβαίνετε ότι την προσοχή τους αποσπούν μόνο τα δύο άκρα.

Πώς δείχνει το στήθος σας
Είτε είστε υπερβολικά προικισμένες και αισθάνεστε άβολα με το στήθος σας είτε το στήθος σας χωρίς σουτιέν φαίνεται μικρό, ο σύντροφός σας δεν θα το βαθμολογήσει εκείνη την ώρα. Απλά απολαμβάνει το θέαμα!

Την περίεργη έκφραση που παίρνει το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια του οργασμού
Ξέρετε εκείνη τη στιγμής της κορύφωσης που έχετε μισάνοιχτο το στόμα και μοιάζει σαν να έχετε παγώσει και μουδιάσει ταυτόχρονα. Ρίξτε μια ματιά που άντρα που είναι από πάνω σας ( ή από κάτω σας) και σας εγγυώμαστε πώς έχει την ίδια περίεργη έκφραση.

Σπυράκια
Ακόμα κι εκείνα που έχουν φυτρώσει σε περίεργα μέρη! Είτε πάσχετε από ακμή είτε έχετε από εκείνα τα ροζ εξογκώματα που μοιάζουν με σπυράκια αλλά στην πραγματικότητα είναι «φυλακισμένες» εσωτερικές τρίχες, ο σύντροφός σας δύσκολα θα τα παρατηρήσει. Τα μάτια του είναι καρφωμένα σε άλλα σημεία του σώματός σας.

Τις τρίχες σας
Δεν προλάβατε να ξυριστείτε την προηγούμενη μέρα ή μήπως έχουν περάσει μέρες από την τελευταία φορά που κάνατε αποτρίχωση; Οι άντρες δεν περιμένουν από τις γυναίκες να έχουν κάθε μέρα δέρμα βελούδινο και απαλό δέρμα όπως ενός μωρού. Τους αρκεί που σας βλέπουν γυμνή στο κρεβάτι.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.