Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Παίζει όλη μέρα FIFA και βγάζει λεφτά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Jamie Bateson κάνει την δουλειά των ονείρων πολλών ανδρών.

O τυχερός Jamie Bateson από τη Βρετανία έχει μια δουλειά που εκατομμύρια οπαδοί του ποδοσφαίρου θα μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν - παίζει FIFA όλη την ημέρα. Εγκατέλειψε τη δουλειά του ως μηχανικός και τώρα απλά ανεβάζει βίντεο στο διαδίκτυο με τον εαυτό του παίζοντας ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο.

Ξεκίνησε απλά ως παιχνίδι με τον μπαμπά του το 1997. Αλλά πλέον έχει μετατραπεί σε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για τον 28χρονο από το Kendal. Έχει 168.456.254 προβολές και 742.472 συνδρομητές που είναι γραμμένοι στο κανάλι του YouTube, το Bateson87 και παρακολουθούν τα βίντεο του στα οποία δίνει συμβουλές και «κόλπα» για το παιχνίδι.

Όταν άρχισε να γράφει βίντεο με τον εαυτό του παίζοντας FIFA και τα αναρτούσε στο διαδίκτυο δεν φανταζόταν τι θα γινόταν αργότερα. Πριν από λίγο καιρό έλαβε προτάσεις από διεθνείς επενδυτές και εγκατέλειψε την εργασία του αρχίζοντας να δουλεύει από το σπίτι.

Ο Jamie που είναι οπαδός της Liverpool δήλωσε: «Δούλευα ως μηχανικός βαρέων φορτηγών οχημάτων, αλλά στη συνέχεια ένα δίκτυο επικοινώνησε μαζί μου από την Αμερική και ήθελε να συνεργαστεί με το κανάλι μου. Όταν είπα ότι αφήνω τη δουλειά μου πολλοί εκεί γέλασαν επειδή δεν είχαν συνειδητοποιήσει πώς θα μπορούσα να βγάζω χρήματα αλλά η οικογένειά μου ήταν πολύ υποστηρικτική ακόμα κι αν δεν ήξερα τι ακριβώς θα έκανα!»

Τα βίντεό του, τα οποία παρέχουν στους λάτρεις του παιχνιδιού πολύτιμες συμβουλές, ξεκίνησαν από 1.000 επισκέψεις ανά κλιπ, αλλά τώρα έχουν 50.000 κάθε μέρα! Ξεκίνησε επίσης να κάνει live streaming με συμβουλές και από δύο θεατές τώρα έχει 2.000 σταθερούς. Η επιτυχία του, η οποία απορρέει από εργασία 12 ωρών την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, ώστε να κρατήσει τους μανιώδεις θαυμαστές του, του έχει εξασφαλίσει στενούς δεσμούς με τους δημιουργούς της FIFA, την EA Sports.

Πολλοί θαυμαστές του, του λένε ότι είναι τιμή να μιλούν μαζί του αλλά αυτός δεν το «παίρνει» επάνω του όπως λέει. «Δεν είμαι ένα εγωιστικό άτομο», λέει και προσθέτει «Μου αρέσει να μένω εκεί που έμενα επειδή εδώ δεν είμαι τόσο γνωστός».








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.