Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Το απόλυτο road trip στην Αυστραλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξερευνώντας και φωτογραφίζοντας την αχανή χώρα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο Αυστραλός Raf Horemans πήρε μια δύσκολη απόφαση, που μέχρι στιγμής όμως έχει αποδειχθεί σωστή: παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως graphic designer και «έφτιαξε» το αυτοκίνητό του ώστε να μπορεί να ταξιδεύει για μήνες.

Καθώς γύριζε την αχανή χώρα του φωτογράφιζε διάφορα τοπία και στιγμές με τα οποία γοήτευσε την κοινότητα του Instagram. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του έκανε πολλούς φίλους και γνώρισε και την 22χρονη Annika, σημερινή σύντροφό του.

Εδώ και δύο χρόνια ο Horemans ουσιαστικά ζει στο αυτοκίνητό του ταξιδεύοντας σε νέα μέρη κάθε φορά και κάνοντας πρόχειρες δουλειές για να πληρώνει την τροφή και τα καύσιμά του.

Η έναρξη του ταξιδιού του έγινε με ένα Mitsubishi Pajero του 1994, το οποίο κόστιζε κάτι περισσότερο από 850 ευρώ. Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα όμως ο φίλος του το τράκαρε με αποτέλεσμα να αχρηστευτεί.

«Ευτυχώς ο φίλος μου με αποζημίωσε», είπε ο Horemans στη Daily Mail κι έτσι πλήρωσε για το νέο όχημά του και συνέχισε το ταξίδι του.

«Έβαλα ένα διπλό στρώμα στο πίσω μέρος, το γέμισα με όλο τον εξοπλισμό camping και τα εργαλεία που χρειαζόμουν«, εξήγησε.

Ο 29χρονος λέει πως πέρασε απίστευτα αυτά τα δύο χρόνια, κάνοντας πεζοπορία και camping, οδηγώντας, ψαρεύοντας. Πολλές φορές χάθηκε και πολλές φορές δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Το μήνυμά του είναι πως το να ταξιδεύεις δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αν και μπορεί να είναι μοναχικό.

Το μπλογκ και ο λογαριασμός του στο Instagram έχει χιλιάδες followers ενώ ο Horemans έχει αφήσει για λίγο πίσω του την Αυστραλία για να εξερευνήσει χώρες όπως η Καμπότζη και το Βιετνάμ.

«Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ακολουθούν το πάθος τους, για πολλούς μπορεί να μην είναι το ταξίδι», τόνισε, «αλλά απλώς αυτό που θέλεις να κάνεις, μαγείρεμα, άσκηση, να φτιάξεις τη δική σου βάρκα, να παίζεις μουσική, να πειράζεις το αυτοκίνητό σου. Το να κάνεις αυτό που σου αρέσει κάνει καλό στην ψυχή», κατέληξε.
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.