Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Mητέρα καταγγέλλει: "Πήγαν να αρπάξουν το αγοράκι μου στο σούπερ μάρκετ"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα": «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημειώνει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



----------

Το Χαμόγελο του Παιδιού για την απόπειρα αρπαγής παιδιού μέσα σε σούπερ–μάρκετ

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία».



Απόπειρα αρπαγής ενός αγοριού 3 ετών σημειώθηκε στη Βάρη Αττικής, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτης στο Χαμόγελο του Παιδιού κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το Χαμόγελο του Παιδιού και από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος.

O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημειώνει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της...

Η μητέρα ανέφερε ότι η ασφάλεια έχει ήδη το οπτικοακουστικό υλικό και έχει γίνει σύλληψη της κυρίας που διαπληκτίστηκε με εμένα επειδή φώναξα την αστυνομία.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.