Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σκότωσε προπονητή επειδή δεν έβαλε την κόρη του να παίξει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτη, αλλά δυστυχώς αληθινή ιστορία στο Μεξικό! Πατέρας ενός κοριτσιού 12 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ προπονητή, επειδή δεν χρησιμοποίησε την κόρη του σε ματς μπάσκετ!

Η απόλυτη φρίκη στο Μεξικό! Πατέρας σκότωσε προπονητή, καθώς ο τελευταίος δεν χρησιμοποίησε τη 12χρονη κόρη του σε αγώνα μπάσκετ για το σχολικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πριν το τραγικό συμβάν οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο, όπου κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για χειροδικία, με τον θύτη στη συνέχεια να βγάζει ένα πιστόλι και να πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα πέντε φορές, στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος του άτυχου 33χρονου προπονητή ήταν ακαριαίως, όπως διαπίστωσε αργότερα το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο.

Από ‘κει και πέρα, ο πατέρας-δολοφόνος αναζητείται από την μεξικανική αστυνομία, καθώς αμέσως μετά την πράξη του μπήκε σε ταξί και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο αργότερα, ο οδηγός του ταξί συνελήφθη, ενώ υποστήριξε πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, αφού ο καταζητούμενος κρατούσε το όπλο στα χέρια του.

inner


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.