Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σοκ: Συνελήφθη και δεύτερος παιδόφιλος στον Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά ένας 39χρονος.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, ο δράστης έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη, σε πλατεία στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον 39χρονο και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, δελεάζοντας τα με την προσφορά μικρών χρηματικών ποσών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες αστυνομικοί συνέλαβαν στον Πειραιά, έναν 33χρονο Έλληνα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.