Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

«Δεν είναι βιασμός γιατί πρόκειται για μια πορνοστάρ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δήλωση κατηγορούμενου παλαιστή που προκάλεσε αντιδράσεις.

Τον περασμένο Αύγουστο, η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Christy Mack, είχε σοκάρει τους χρήστες των social media όταν ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της. Η γυναίκα, είχε πέσει θύμα του παλαιστή War Machine- το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jonathan Koppenhaver. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Μάιο αλλά για άγνωστο λόγο, εκείνος εμφανίστηκε ξαφνικά έξω από το σπίτι της και χωρίς να πει το παραμικρό, σύμφωνα με την Mack άρχισε να την χτυπάει με άγριο τρόπο.

Αποτέλεσμα του βίαιου ξεσπάσματός του, ήταν η 23χρονη να καταλήξει στο νοσοκομείο με 18 σπασμένα κόκαλα στο πρόσωπο, μεταξύ άλλων, και ρήξη ήπατος. Όπως μάλιστα κατήγγειλε η ίδια, ο βίαιος πρώην σύντροφός της, αποπειράθηκε να τη βιάσει και να της κόψει τα μαλλιά με μαχαίρι.

Σώθηκε, όπως λέει η ίδια, όταν άρχισε να τρέχει έξω γυμνή, όπου και βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι.

Αυτές τις ημέρες, η υπόθεση αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες με τον 33χρονο να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η Christy Mack, όταν ρωτήθηκε από τους δικαστές αν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση, απάντησε πως έπεσε θύμα βιασμού. O νεαρός αθλητής στο άκουσμα του παραπάνω ισχυρισμού, γέλασε απαντώντας ότι δεν ήταν βιασμός γιατί είναι πορνοστάρ. Δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις και αναφορές στα μίντια με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον War Machine.

Η δίκη συνεχίζεται.


Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η Christy Mack στο Twitter










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.