Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πήραν διαζύγιο γιατί δεν έκαναν παιδί αλλά τους περίμενε μια έκπληξη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του ζευγαριού που τους ξαναένωσε το one night stand.

Η 41χρονη Joanne Harvey και ο 38χρονος Stuart Peers από τη Βρετανία ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι χωρίς προβλήματα μέχρι τη μέρα που αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διαδικασίες για να κάνει παιδί αμέσως μετά το γάμο, το 2010, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν.

Η Joanne έμεινε τρεις φορές έγκυος αλλά απέβαλε και τις τρεις μέσα σε 3 χρόνια. Τους εννιά πρώτες μήνες του γάμου δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος και έτσι συμβουλεύτηκαν το γιατρό τους που τους είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πιθανόν ένας παράγοντας είναι το άγχος το οποίο έπρεπε να καταπολεμήσουν. Το 2012 τελικά η Joanne καταφέρνει να μείνει έγκυος και το ζευγάρι ενθουσιασμένο κάνει όνειρα για το μωρό που θα γενιόταν. Τελικά μετά το δεύτερο υπερηχογράφημα αποδεικνύεται ότι η γυναίκα είχε αποβάλει χωρίς να το έχει αντιληφθεί καθώς είχε σταματήσει να χτυπάει η καρδιά του. Μετά από τέσσερις μήνες η Joanne ξαναμένει έγκυος αλλά σε λίγες εβδομάδες αποβάλει. Τότε κλείστηκε στον εαυτό της και άρχισαν τα πρώτα προβλήματα για το ζευγάρι. Άρχισαν να τσακώνονται και η Joanne δεν ήθελε σχεδόν να μιλάει στον σύζυγό της. Το 2013 και αφού είχαν ηρεμήσει λίγο σκέφτονται να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια η οποία όμως οδηγεί και πάλι σε αποβολή.

Τότε το ζευγάρι ήρθε σε μεγάλη ρήξη, κατηγορώντας ο καθένας τον εαυτό του. Ο Stuart υποστήριζε ότι έφταιγε αυτός και της ζήτησε να χωρίσουν. Το ζευγάρι τελικά αποφασίζει ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν ο καθένας το δρόμο του και να πάρουν διαζύγιο κινώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. «Είχαμε χάσει τον εαυτό μας και σκεφτόμασταν συνέχεια αυτό το πράγμα. Κάναμε έρωτα μόνο για να αποκτήσουμε παιδί» αναφέρει σε συνέντευξή του στη Daily Mail ο Stuart. Η μοίρα όμως σχεδίαζε διαφορετικά και για τους δύο όπως φάνηκε.

Μετά από δύο μήνες από το χωρισμό ο Stuart εμφανίστηκε ξαφνικά ένα βράδυ στο σπίτι της για να την δει. Ακολούθησαν μερικές μπύρες, μια ταινία και ένα one night stand όπως λέει ο ίδιος. Μερικές εβδομάδες αργότερα η Joanne ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και δεν πιστεύει στα μάτια της όταν βλέπει το τεστ εγκυμοσύνης. Μετά από 9 μήνες άγχους για την έκβαση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά του ένα υγιές μωράκι. Όπως λένε βέβαια η σχέση τους δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως γιατί όταν χώρισαν είχαν δημιουργηθεί πολύ άσχημες συνθήκες μεταξύ τους. Ωστόσο προσπαθούν να επανασυνδεθούν καθώς όπως λένε καθώς αυτό το παιδί είναι μάλλον σημάδι ότι πρέπει να είναι μαζί!
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.