Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Οι τελευταίες ευχές ετοιμοθάνατων ασθενών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα εκτιμήσετε σίγουρα τη ζωή.

Πριν ο 54χρονος Mario αποβιώσει, ήθελε να πει ένα τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη του… καμηλοπάρδαλη. Ο άντρας εργαζόταν για τη συντήρηση του ζωολογικού κήπου στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία για πάνω από 25 χρόνια. Όταν τελείωνε η βάρδιά του, του άρεσε να φροντίζει τα ζώα και ειδικά τις καμηλοπαρδάλεις. Πριν ο Mario χάσει τη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, ήθελε να αποχαιρετήσει τους αγαπημένους του τετράποδους φίλους του.

Η ευχή του έγινε πραγματικότητα, χάρη στον Ambulance Wish Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό από την Ολλανδία που βοηθά ανθρώπους, όπως ο Mario, να πραγματοποιούν τις τελευταίες τους επιθυμίες.



Ιδού μερικές από τις ευχές...

Το 2006, ο Kees Veldboer ένας οδηγός ασθενοφόρου, κατάφερε μέσω της Οργάνωσης, να μεταφέρει έναν ασθενή σε τελικό στάδιο στο κανάλι Vlaardingen, στην Ολλανδία. Ο ασθενής, ήθελε να καθίσει κάτω από τον ήλιο, να μυρίσει τη θάλασσα και να νιώσει τον άνεμο για τελευταία φορά. Ο Veldboer συγκλονισμένος από το γεγονός ότι είχε προσφέρει μερικές στιγμές ειρήνης και γαλήνης σε ασθενείς λίγο πριν το θάνατο, ίδρυσε την Ambulance Wish Foundation.




Ασθενής ήθελε ως τελευταία του επιθυμία, να παρακολουθεί για μια ημέρα δελφίνια να παίζουν...


Ηλικιωμένη ήθελε να παραστεί στο γάμο της εγγονής της...


Ο άντρας της φωτογραφίας, ήθελε να επισκεφτεί τον τάφο του αγαπημένου του φίλου...


Ένα παγωτό χωνάκι για τελευταία φορά...



Να αντικρύσει για τελευταία φορά, τον αγαπημένο του πίνακα...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.