Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ρώσος επιστήμονας έκανε ένεση με βακτήριο 3.5 εκατομμυρίων ετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ίσως είναι το μυστικό της αιώνιας νιότης.

Αν κάποιος σας έλεγε ότι με μια ένεση που θα περιείχε ένα βακτήριο ηλικίας 3.5 εκατομμυρίων ετών, θα νιώθατε νέοι και δυνατοί θα το κάνατε; Ο Ρώσος επιστήμονας Anatoli Brouchkov, επικεφαλής του Geocryology Department στο πανεπιστήμιο της Μόσχας είναι ο άνθρωπός σας. Ο Brouchkov αναζητά το μυστικό της αιώνιας νιότης και γι αυτό έκανε εκείνος την παραπάνω ένεση. Το βακτήριο ονομάζεται Bacillus F, και το εκπληκτικό είναι ότι παραμένει ζωντανό σε μόνιμο στρώμα πάγου, για εκατομμύρια χρόνια.

oman

Οι επιστήμονες το έχουν δοκιμάσει σε ποντίκια και ανθρώπινα κύτταρα αίματος, αλλά προφανώς αυτό δεν επαρκούσε για τον Brouchkov ο οποίος αποφάσισε να στρέψει τη βελόνα και στον εαυτό του!

«Δουλεύω περισσότερο και εδώ και δυο χρόνια, δεν έχω αρρωστήσει ούτε από γρίπη», λέει στους Siberian Times. «Μετά από επιτυχημένα πειράματα σε ποντίκια, σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να το δοκιμάσω», αναφέρει. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν φοβήθηκε για τους κινδύνους γιατί ίχνη του βακτηρίου εντοπίστηκαν και στο νερό της περιοχής. «Αυτά τα βακτήρια είναι στο περιβάλλον, στο νερό, οπότε οι ντόπιοι στο Γιακούτσκ, λαμβάνουν στην πραγματικότητα αυτά τα κύτταρα από το νερό και όπως φαίνεται, ζουν περισσότερο από ότι σε άλλα έθνη. Οπότε, δεν υπάρχει κίνδυνος για εμένα».

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι επιστήμονες ακόμα εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο βακτήριο που αν αποδειχθεί ότι είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητα, τότε θα κάνει κάποιον πολύ πλούσιο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.