Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: 2.000 κλήσεις έκοψε η δημοτική αστυνομία μέσα σε μία εβδομάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις 2.000 άγγιξαν οι κλήσεις που έκοψε η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, στους παραβάτες οδηγούς.

Στην "κορυφή" των παραβάσεων βρίσκονται τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Για τον αριθμό των κλήσεων αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη μετά την επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι βγήκαν στους δρόμους της πόλης από την περασμένη Δευτέρα, 28 Σεπτέμβρη, σε δύο βάρδιες πρωί - βράδυ σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στο κυκλοφοριακό.

"Τα παιδιά που βγήκαν στο δρόμο έχουν περάσει το μήνυμα ότι δεν αστειευόμαστε. Έχουμε και την παραγγελία του εισαγγελέα για καμία ανοχή καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο", ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας παράλληλα και την καλή συνεργασία με την τροχαία.

Ο κ.Μπουτάρης ανέφερε πως έχει πέσει το βάρος τόσο στους λεωφορειοδρόμους όσο και στις φορτοεκφορτώσεις, σημείωσε πως "όσοι παρκάρουν παράνομα παίρνουν κλήση και καλά να πάθουν", ενώ τόνισε πως "ζητάμε από το υπουργείο Εσωτερικών να εγκρίνει την αύξηση του αριθμού των δημοτικών αστυνόμων".

Τέλος, σύμφωνα με τον κ.Κιοσέογλου πέρα από τις περίπου 2.000 κλήσεις έχουν κατατεθεί και δύο μηνύσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για καταπάτηση του δημόσιου χώρου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.