Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Γκουρού της γυμναστικής γέννησε πριν δυο μέρες και μας δείχνει το σώμα της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλοι γνωρίζουμε ότι όσο λαμπερές κι αν είναι οι αγαπημένες μας celebrities,στις φωτογραφίες που τις βλέπουμε κατά καιρούς στα περιοδικά, έχουν συνήθως υποστεί επεξεργασία.

Γκουρού της γυμναστικής γέννησε πριν δυο μέρες και μας δείχνει το σώμα της!

Αν παρολ’ αυτά νομίζετε ότι είναι εκπληκτικές, θα σοκαριστείτε μόλις δείτε τις φωτογραφίες της «γκουρού στην γυμναστική» και personal trainer Sophie Guidolin, η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία – χωρίς φίλτρα όπως ισχυρίζεται – μόλις δυο μέρες αφότου γέννησε τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Η γυμνάστρια έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 224.000 οπαδούς Instagram, και έχει τραβήξει αρκετές selfies καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τις οποίες και μοιράστηκε με άλλες γυναίκες.

Το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

"Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς αλλάζει το ανθρώπινο σώμα και πώς προσαρμόζεται για να δημιουργήσει μια νέα ζωή. Εχουν περάσει δύο μέρες από τότε που γέννησα τα δίδυμα κοριτσάκια μου. Αυτό το ποστ μου δίνει κουράγιο γιατί μόλις σηκώθηκα και περπάτησα έπειτα από καισαρική τομή. Ηταν κάτι που ήθελα να αποφύγω, ωστόσο, ήταν πολύ καλύτερα απ' ότι πίστευα, και θεωρώ πως η ανάρρωση πάει μια χαρά μέχρι στιγμής!», γράφει και συνεχίζει:

«Τα μωρά είναι περίπου 2.300 κιλά το καθένα. Κουβαλούσα 10 κιλά και είμαι περήφανη για το σώμα μου, που το πέρασε αυτό και πέτυχε. Εχω δει γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους 2 εβδομάδες μετά χωρίς κοιλιά, όμως, αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα. Η κοιλιά μου είναι σαν ένα μαλακό ζελέ και τρυφερή στην υφή».



Η μητέρα τεσσάρων πλέον παιδιών - έχει και άλλα δύο αγοράκια - γυμναζόταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και σταμάτησε μόλις την 34η εβδομάδα!






Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.