Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τεράστια Εθνική πρόκριση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτή είναι η πραγματική Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών. Με μεγαλείο ψυχής, με πάθος που περίσσευε και ξετυλίγοντας το τεράστιο ταλέντο τους και τις ικανότητές τους, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Αλμάτι του Καζακστάν απέναντι στην πανίσχυρη Κροατία της οποίας επιβλήθηκαν με 13-12 και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην 4άδα της διοργάνωσης.


Η ελληνική ομάδα περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στον ημιτελικό της Παρασκευής 11/9 (16.40) που θα είναι ο νικητής του προημιτελικού Σερβία - Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε τον καλύτερό του εαυτό και ήταν αυτή η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στη διοργάνωση, μέχρι την επόμενη. Οι Έλληνες διεθνείς δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τους αλαζόνες και υπερόπτες Κροάτες, αλλά και την εχθρική διαιτησία. Κατάφεραν, όμως, να επικρατήσουν, να φέρουν μια ακόμα διάκριση στην πατρίδα και να επιδιώξουν πλέον να την κάνουν μεγαλύτερη διεκδικώντας ένα μετάλλιο.

Οι Κροάτες, που ήταν φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αλλά βρήκαν το δάσκαλό τους από την ελληνική ομάδα, εκνευρίστηκαν από το αρνητικό αποτέλεσμα με πρώτο τον προπονητή τους που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία. Σε επεισόδιο ενεπλάκη ο παίκτη της Εθνικής μας Παπούκας που αντάλαξε γροθιές με το Νο 2 της Κροατίας, αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα και χάνει το επόμενο ματς της Εθνικής.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.