Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ο σκιτσογράφος του Lion King αποχαιρετά τον Σέσιλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο.
Ο Aaron Blaise, σκιτσογράφος κλασικών χαρακτήρων της Disney από ταινίες όπως Lion King, Αλαντίν, Ποκαχόντας και Πεντάμορφη και το Τέρας δημιούργησε μια εικόνα προς τιμή του Σέσιλ, του λιονταριού που σκοτώθηκε αυτόν τον μήνα στη Ζιμπάμπουε από έναν αμερικανό κυνηγό, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Blaise αποκαλύπτει τη διαδικασία δημιουργίας του σκίτσου του για τον Σέσιλ. Σε δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει: «Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είμαι ένας τεράστιος λάτρης των ζώων και με τρελαίνει όταν βλέπω αυτά τα πανέμορφα πλάσματα να καταστρέφονται χωρίς λόγο. Συνεπώς, αποφάσισα να εμπλακώ προσωπικά και με την ελπίδα οι προσπάθειές μας να βοηθήσουν τον κόσμο να μάθει και να αποτρέπει να γίνονται αυτά τα φρικτά πράγματα στο μέλλον».



Στο σκίτσο απεικονίζεται ο Σέσιλ ψηλά στον ουρανό, ενώ από κάτω του βρίσκονται τρία ακόμη λιοντάρια. Μια φράση από το Lion King, την οποία λέει ο Μουφάσα στον γιο του Σίμπα, συνοδεύει την εικόνα: «Κοίτα τ' αστέρια. Οι σπουδαίοι βασιλιάδες από το παρελθόν μάς βλέπουν από αυτά τα αστέρια».

lion1


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.