Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συγκινητικές φωτογραφίες: Ζευγάρι συναντά για πρώτη φορά το μωρό που υιοθέτησε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H Sarah και ο David Olson θέλησαν να επεκτείνουν την τετραμελή τους οικογένεια.

Και παρά το γεγονός ότι έχουν δύο όμορφα αγόρια, οι δύσκολες εγκυμοσύνες της Sarah αλλά και το γεγονός ότι ο μικρότερος τους γιος γεννήθηκε με δισχιδή ράχη (μια γενετική ανωμαλία) τους εμπόδισαν να αποκτήσουν τρίτο παιδί με φυσικό τρόπο.

"Αγαπάμε τα αγόρια μας, αλλά ξέραμε ότι η οικογένειά μας δεν ήταν πλήρης. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα υγείας του γιου μας, θέλαμε ένα τρίτο παιδί. Προσπαθήσαμε επί 8 μήνες να μείνει έγκυος η Sarah, αλλά δεν τα καταφέραμε», δηλώνει ο David. Έτσι η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία…

Το ζευγάρι διατηρεί φιλία με την φωτογράφο Kristen Anne. Όταν λοιπόν εκείνη έμαθε ότι επρόκειτο να ταξιδέψουν για να συναντήσουν το μωρό τους, δεν είχε παρά να τους ακολουθήσει και να απαθανατίσει με τον φακό της αυτή την πρώτη συνάντηση.

Στις φωτογραφίες, το άγχος και η αγωνία του ζευγαριού είναι εμφανείς από την στιγμή που ξεκινάει το ταξίδι τους στο αεροδρόμιο μέχρι την αίθουσα αναμονής στο νοσοκομείο. Όλα αυτά όμως έρχονται να αλλάξουν και να δώσουν τη θέση τους σε συναισθήματα συγκίνησης και χαράς. Ο Ντέιβιντ σηκώνει με αγάπη το μικρό μωρό από ένα κρεβατάκι, ενώ η Σάρα τους κοιτάει όλο συγκίνηση. Λίγο αργότερα, τοποθετεί την μικρή Τίλι στο στήθος της και οι δύο μένουν μαζί, αγκαλιασμένες.














Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.