Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ποιες φωτογραφίες μπλόκαρε το Instagram την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι μαμάδες συσπειρώθηκαν στο πλευρό μιας φωτογράφου της οποίας ο λογαριασμός στο Instagram μπλόκαρε επειδή μοιράστηκε φωτογραφίες θηλασμού κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Αυγούστου).

Η Melissa Jean Wilbraham, από το Queensland, της Αυστραλίας, σε αυτό τον λογαριασμό μοιράζεται φωτογραφίες της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του θηλασμού και έχει μάλιστα περισσότερους από 24.000 οπαδούς.

Όπως δηλώνει η ίδια η 33χρονη φωτογράφος στη Daily Mail της Αυστραλίας: «Ήταν σαν να με τιμωρούν που γιορτάζω το θαύμα της ζωής».

Όταν η Wilbraham προσπάθησε να συνδεθεί στο λογαριασμό της στο Instagram, της εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε: «Ο λογαριασμός σας διαγράφηκε, επειδή δεν ακολουθούσε τους κανόνες. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τον επαναφέρουμε λογαριασμούς που διαγράφηκαν για τέτοιου είδους παραβιάσεις».

Οι οδηγίες του Instagram τονίζουν πως δεν επιτρέπονται posts βίας, γυμνού, διακρίσεων, με πορνογραφικό και σεξουαλικό περιεχόμενο κ.τ.λ.»

Η Wilbraham αποφάσισε να μοιραστεί το σοκ της με τους φίλους της και τους πελάτες της μέσω της προσωπικής της σελίδας της στο Facebook.

«Πόσο ειρωνικό που την ημέρα που ξεκινά η «Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού», η δουλειά μου αφαιρέθηκε από το Instagram. Πάντα θα υπάρχουν θλιβεροί άνθρωποι που αναφέρουν τις εικόνες μου, αλλά εγώ ΠΟΤΕ δεν θα σας αφήσω να με σταματήσετε να γιορτάζω το θαύμα της ζωής».

Μετά από την κινητοποίηση 4.000 χρηστών ο λογαριασμός της Melissa επανήλθε, με εκπρόσωπο της εταιρίας να υπογραμμίζει: «Επιτρέπουμε φωτογραφίες θηλασμού στο Instagram. Είδαμε τι έγινε σε αυτή την περίπτωση και ήταν ένα λάθος το οποίο αποκαταστήσαμε».
















Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.