Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Προγραμματικές συμβάσεις του δήμου Φυλής με την περιφέρεια Αττικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφορούν την συντήρηση 34 δρόμων και την αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου στο Ζεφύρι.
Προγραμματικές συμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών σε δρόμους του δήμου Φυλής και για έργα βελτίωσης και συντήρησης του κλειστού γυμναστηρίου Ζεφυρίου υπέγραψαν σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Το πρώτο έργο, συνολικής δαπάνης 500.000 ευρώ, αφορά σε εργασίες που απαιτούνται για την αποκατάσταση και συντήρηση 34 οδών του δήμου Φυλής και καθίσταται απαραίτητο, καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά ο δείκτης επικινδυνότητάς του λόγω των σημαντικών βλαβών που παρουσιάζει, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Το δεύτερο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 185.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της περιφέρειας Αττικής, αφορά στην αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του λυκείου Ζεφυρίου, επί των οδών Πέτρουλα & Δημοκρατίας.

Οι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης (οικοδομικές και αποκατάστασης Η/Μ εγκαταστάσεων) αφορούν στους χώρους των αποδυτηρίων, των γραφείων, της αίθουσας συγκεντρώσεων και γυμναστικής και θα εκτελεστούν σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή της μελέτης του έργου. Το Γυμναστήριο αποτελεί όχι μόνο χώρο άθλησης των κατοίκων της περιοχής αλλά φιλοξενεί και επίσημες αθλητικές δραστηριότητες, όπως σωματεία καλαθοσφαίρισης που προπονούνται ή εδρεύουν και αγωνίζονται σε αυτό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.