Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τη δάγκωσε σκύλος στο προαύλιο του νοσοκομείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντί για τον οφθαλμίατρο… στα επείγοντα.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων κατέληξε, χθες το μεσημέρι, μια 18χρονη που τραυματίστηκε στο πόδι μετά από επίθεση σκύλων στο προαύλιο του νοσοκομείου όπου πήγε για προγραμματισμένο ραντεβού με οφθαλμίατρο.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της κοπέλας στο zarpanews.gr, οι δυο τους μπήκαν με το μηχανάκι από την κεντρική είσοδο και κατευθύνονταν προς το κτίριο του νοσοκομείου, όταν μια ομάδα σκύλων άρχισε να τους κυνηγά, με αποτέλεσμα ένας να δαγκώσει την κοπέλα στο πόδι.

«Ζήτησα να δω έναν υπεύθυνο και μου είπαν να πάω αύριο να συμπληρώσω μία φόρμα. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν αυτά σε χώρο δημόσιου νοσοκομείου και κανείς να μην μπορεί να πει ούτε ποιος είναι υπεύθυνος. Δεν πρέπει να τα μαζέψουν αυτά τα ζώα, να τα πάνε σε έναν χώρο, κάπου άλλου, σίγουρα η θέση τους δεν είναι στο νοσοκομείο», δήλωσε αγανακτισμένος με το περιστατικό που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε χειρότερο τραυματισμό, εάν η κοπέλα έπεφτε από το μηχανάκι.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο με τα αδέσποτα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο καθώς δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, κόσμος εγκαταλείπει σκύλους συντροφιάς εκεί. Μάλιστα, στο παρελθόν ασυνείδητοι έχουν δολοφονήσει ζώα εκεί, δηλητηριάζοντάς τα με φόλες. Παράλληλα, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν καταγγείλει ότι έχουν δεχθεί απειλές από μέλος της διοίκησης, επειδή τάιζαν τα ζώα αυτά.

Την ίδια ώρα, ο δήμος Χανίων ακόμη δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τον χώρο όπου θα λειτουργήσει δημοτικό κτηνιατρείο, ενώ οι πιέσεις προς την πλευρά του αυξάνονται, τόσο από φιλοζωικές οργανώσεις όσο και από τους πολίτες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.