Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ανησυχία για την εξέλιξη της βεντέτας στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην εντατική παραμένει το θύμα - Μετανοιωμένος δηλώνει τώρα ο δράστης.

Παραμένει στα Χανιά η ανησυχία για την εξέλιξη της βεντέτας που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο δράστης έχει περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στο επόμενο 48ώρο, ενώ το θύμα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων, συνεχίζοντας να δίνει την προσωπική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του 25χρονου που πυροβόλησε επανειλημμένα τον 24χρονο συντοπίτη του σε κεντρικό μπαρ της πόλης, κάνει έκκληση να πάψει η αντιδικία και να προστατευθούν τα παιδιά της, από τυχόν αντίποινα - ενώ συγγενείς και φίλοι παραμένουν στο σπίτι του θύματος και στους χώρους του νοσοκομείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, ενώ το θύμα βρίσκεται σε καταστολή για τρίτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί του, θα προσπαθήσουν αύριο Πέμπτη να τον επαναφέρουν ξυπνώντας τον.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει ρίζες στο 2011, όταν ο 57χρονος τότε πατέρας του θύματος, είχε τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο τότε, πατέρα του σημερινού δράστη, με αφορμή έναν καυγά μεταξύ των δύο νεαρών στην περιοχή Τσικαλαριά. Εκείνη την ημέρα, το τωρινό θύμα είχε τραυματισθεί στο λαιμό από σκάγια της καραμπίνας του ίδιου του του πατέρα, όταν εκείνος είχε προσπάθησε να εκφοβίσει τον πατέρα του σημερινού δράστη.

Το δικαστήριο καταδίκασε στη συνέχεια τον 57χρονο σε 11 χρόνια φυλακής με αποτέλεσμα την αντίδραση της οικογένειας του 43χρονου. Ο γιος του 43χρονου και σημερινός δράστης, επιμένει πως από τότε και μέχρι σήμερα, προσπαθούσε να αποφεύγει συναντήσεις με τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του, κάτι το οποίο τον απασχολούσε έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 25χρονος δείχνει μετανιωμένος. Όπως όμως ανέφερε σε φίλο του, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι το βράδυ της απόπειρας, το θύμα, ενώ τον είδε ότι καθόταν στο μαγαζί, δεν έφυγε, αλλά κάθισε απέναντι του σχεδόν περιπαικτικά.

Στις περιοχές όπου διαμένουν οι οικογένειες του δράστη και του θύματος, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Όλοι τελικά εύχονται να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 24χρονος, ώστε τα πνεύματα να καταλαγιάσουν και «να αποτραπούν τα χειρότερα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.