Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Βοηθήστε τον Ερυθρό Σταυρό να βοηθήσει τους πρόσφυγες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στη Θεσσαλονίκη.

Να συμβάλουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των προσφύγων από τη Συρία καλεί πολίτες και επαγγελματίες το Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τα είδη που χρειάζονται είναι φρυγανιές, μπισκότα, νερά, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα και κρέμες, μπιμπερό, μωρομάντηλα, πάνες, χαρτί υγείας, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραλαμβάνει το προσωπικό του ΕΕΣ Τμήματος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του στο Λιμάνι (οδός Ν. Κουντουριώτη 10), από Δευτέρα έως Παρασκευή (9πμ-2 μμ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 531533,-4,-5).

Κλιμάκια εθελοντών και υπαλλήλων του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ μεταβαίνουν καθημερινά στον Τελωνειακό Σταθμό Ειδομένης, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους πρόσφυγες που συγκεντρώνονται εκεί, με προορισμό διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προσφύγων, τα αποθέματα ΕΕΣ εξαντλούνται καθημερινά με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η επιτέλεση του ανθρωπιστικού έργου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.