Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Όταν το ρεπορτάζ του δρόμου… εξοκείλει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι συνέβη στη Γουέντι Μπουρχ που έγινε διάσημη με την... τρομάρα της.

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε δει απλούς καθημερινούς ανθρώπους να μάχονται για το ένα λεπτό δημοσιότητας που τους αντιστοιχεί και μάλιστα όχι μόνο εκτός αλλά και εντός ελληνικών συνόρων. Αντιμέτωποι με την επιθυμία και το πρόβλημα που ανακύπτει αν αυτή μετατραπεί σε διακαή πόθο έρχονται τις περισσότερες φορές οι ρεπόρτερ. Τις περισσότερες φορές η εμπειρία βοηθά στο να διαχειριστεί κανείς μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι φορές, όπως η παρακάτω, που λίγο η ζωντανή σύνδεση λίγο το πισώπλατο χτύπημα, που η κατάσταση εξοκείλει.

Στην περίπτωση της Γουέντι Μπουρχ, η οποία μεταδίδει ατάραχη το ρεπορτάζ της από τους δρόμους του Λος Άντζελες ένας κύριος λίγο επιρρεπής στη δημοσιότητα αποφασίζει να διεκδικήσει βουβά τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Όμως η δημοσιογράφος αποδεικνύεται αρκετά απορροφημένη από την μετάδοση του ρεπορτάζ και δεν αντιλαμβάνεται εγκαίρως την κατάσταση.

Όταν η παρουσία πίσω της γίνεται αισθητή η αντίδραση της κινούμενη ανάμεσα στον τρόμο, την έκπληξη και του χιούμορ, κατάφερε να την κάνει την πιο διάσημη τηλεοπτική περσόνα της Αμερικής για σήμερα. Μαζί και τον κύριο παρείσακτο, ο οποίος φαίνεται τρομάζει και αυτός από την αντίδραση της δημοσιογράφου.

Πάντως η ίδια, μη χάνοντας το χιούμορ της, δήλωσε αργότερα στον λογαριασμό της στο Facebook, ότι μπορεί η εκπομπή της να μην έχει κάνει μεγάλα νούμερα, κατάφερε όμως μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσει πάνω από 500 χιλιάδες views στο Youtube. Και όλα αυτά χάρη στον χαριτωμένο μαύρο διαβολάκο που ξαφνικά βρέθηκε πίσω της...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.