Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

21 μήνες από το ατύχημα του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

15 εκατομμύρια ευρώ έχει κοστίσει μέχρι σήμερα η προσπάθεια αποθεραπείας του Σουμάχερ.
Έχουν περάσει 21 μήνες από το ατύχημα του, επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Σουμάχερ, στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ.



Κάθε μέρα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν καλά νέα για την πορεία της αποθεραπείας του. Η εκπρόσωπος της οικογένειας του πρωταθλητή λέει όμως πως δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος πολλών Σουμάχερ εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει και να έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον.

Το σπίτι του Σουμάχερ στη λίμνη της Γενεύης έχει μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο, με φήμες για την ύπαρξη μια 15μελούς ιατρικής ομάδας που φροντίζει τον άτυχο 46χρονο. Εκτιμάται πως τα έξοδα της έως τώρα προσπάθειας αποθεραπείας του Σουμάχερ έχουν ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

"Είναι αβέβαιο το αν μπορεί να υπάρξει κάποια πρόοδος. Αν μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, αυτό θα συμβεί μετά από πολλά χρόνια, όπως δείχνει η μέχρι τώρα εμπειρία μας στο θέμα" όπως αναφέρει ο νευροχειρουργός και ειδικός σε τραυματισμούς αθλητών στο κεφάλι, Πίτερ Χάμλιν.

Σε κάθε περίπτωση, η οικογένεια ελπίζει σε ένα θαύμα, κάτι βέβαια που δε συνέβη με τον Bianchi.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.