Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Πρωτοποριακό σκάφος-υδρομασάζ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για απολαυστικές και χαλαρωτικές βόλτες εν πλω.

Πριν από ένα χρόνο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Runnymede-on-Thames στην πόλη Έγκαμ της κομητείας Σάρρεϋ της Αγγλίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πολύ ξεχωριστή βόλτα στα κανάλια του Τάμεση με ένα σκάφος-υδρομασάζ.

Η βάρκα-τζακούζι κυκλοφορεί πλέον στην αγορά και οι ενδιαφερόμενοι καπετάνιοι, που αναζητούν μια ευκαιρία για άκρως χαλαρωτικές βόλτες μπορούν να την αποκτήσουν έναντι 42.000 ευρώ!

Ονομάζεται «Hot Tug» και σύμφωνα με όσα αναφέρει η MailOnline, μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα τους 2,6 κόμβους, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα πρόωσης.

Το υδρομασάζ χρησιμοποιεί μια σόμπα καύσης ξύλου για τη θέρμανση 1.800 λίτρων νερού και μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του νερού στην ευχάριστη θερμοκρασία των 38 βαθμών Κελσίου.

Σύμφωνα με τον εφευρέτη της, Frank de Brujin, το σκάφος έχει κατασκευαστεί με 10 ξεχωριστούς θαλάμους αέρα, έτσι ώστε «ακόμη κι αν υπάρχει διαρροή να μη βουλιάξει».

Έχει μήκος 3,6 μέτρα και μπορεί να ταξιδεύει για 8 ώρες με μια φόρτιση, ενώ η ηλεκτρική μηχανή της μπορεί να επαναφορτιστεί έως και 600 φορές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σκάφος-υδρομασάζ...














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.