Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η αλλαγή της Apple στο πληκτρολόγιο του iOS 9

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ενημέρωση που έκανε χαρούμενους τους χρήστες της εταιρείας του Cupertino.

Μια μικρή, αλλά σημαντική, αλλαγή στο on-screen πληκτρολόγιό της Apple χαροποίησε τους χρήστες. Στο επερχόμενο λειτουργικό της εταιρείας όταν ο χρήστης πατά το πλήκτρο shift εμφανίζονται όλα τα γράμματα κεφαλαία, ενώ όταν το πλήκτρο είναι απενεργοποιημένο, τα γράμματα εμφανίζονται μικρά.

Μέχρι τώρα, η μοναδική ένδειξη για το αν ο χρήστης έγραφε με κεφαλαία ή με μικρά γράμματα ήταν μια μικρή αλλαγή στο πλήκτρο shift, το οποίο από μαύρο γινόταν γκρι- κάτι που δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γεγονός που μπέρδευε αρκετά τους χρήστες.

Η αλλαγή αυτή αποκαλύφθηκε κατά την αναβάθμιση της νέας beta για το λειτουργικό σύστημα iOS 9, σημειώνει δημοσίευμα της MailOnline.



Η αλλαγή αυτή ήταν ένα από τα πιο κοινά αιτήματα τροποποίησης που ζητούσαν οι χρήστες των συσκευών της Apple, από τότε που τα iOS7 και iOS8 ήταν ακόμη στα σκαριά. Η νέα beta εκδοχή δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο, όμως το πλήρες λειτουργικό πρόκειται να είναι διαθέσιμο στους χρήστες από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Θα περιλαμβάνει ένα ακόμη πιο «έξυπνο» Siri, ένα εργαλείο πλοήγησης που θα επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν διαδρομές στα δημόσια μέσα μεταφοράς, καθώς επίσης και ένα χαρακτηριστικό «Nearby» για την εύρεση εστιατορίων, καταστημάτων και μπαρ σε κοντινή απόσταση.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.