Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μάνα κατήγγειλε το γιο της για ναρκωτικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθησαν οι φερόμενοι διακινητές
.
Αίσθηση έχει προκαλέσει σε χωριό του Πύργου μια γυναίκα που κατήγγειλε το γιο της στην Αστυνομία για χρήση ναρκωτικών.

Το πρωί της Παρασκευής ο 43χρονος βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Η γυναίκα μη αντέχοντας να βλέπει το γιο της σε αυτή την κατάσταση, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και από εκεί και ύστερα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της διακίνησης των ναρκωτικών.

Ο 43χρονος σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Από την προανάκριση των Αρχών προέκυψε πως είχε προμηθευτεί το προηγούμενο βράδυ ποσότητα ηρωίνης έναντι του ποσού των 40 ευρώ, από έναν 37χρονο. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος άλλες δέκα φορές του είχε πουλήσει ηρωίνη για 20-25 ευρώ τη φορά τον τελευταίο μήνα. Ο 37χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και εκ νέου από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή τρίτου ατόμου, ενός 50χρονου που είχε προμηθεύει τον 37χρονο με ηρωίνη, τέσσερις με πέντε φορές για 10-15 ευρώ τη φορά. Την ώρα της έρευνας στο σπίτι του 37χρονου, ο 50χρονος την πήρε τηλέφωνο και οι αστυνομικοί φρόντισαν να κλείσουν ραντεβού ως πελάτες για να αγοράσουν ναρκωτικά. Στο ραντεβού οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο.

Στις έρευνες που έγιναν κατ οίκον, στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκε η χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης και ένα μεταλλικό κουτάλι σούπας ως σύνεργο στη χρήση. Στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, 65 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ενώ στο σπίτι του 50χρονος επίσης μικροποσότητα κάνναβης. Παράλληλα κατασχέθηκαν το ποσό των 75 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου.


 

Πηγή: http://www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.