Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γλυκιά απόφαση για το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επαναλειτουργεί έπειτα από απόφαση της εταιρείας.
Μετά από απόφαση του ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), το εργοστάσιο επαναλειτουργεί και πάλι εντός του Φθινοπώρου. Γεγονός που σημαίνει ότι 100 και πλέον εργαζόμενοι πρόκειται να απασχοληθούν στο εργοστάσιο που στεγάζεται στην Ορεστιάδα.

Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης με δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ «θετική εξέλιξη» την απόφαση αυτή της Διοίκησης της ΕΒΖ και τόνισε ότι «η Ελλάδα για να βγει από την κρίση χρειάζεται όσο ποτέ και επειγόντως, να συγκεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στην ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, πράγμα που, πέραν των άλλων, απαιτεί ισχυρή ρευστότητα και με ευνοϊκούς όρους προς την οικονομία».

Οι «Θεσμοί» (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), συνέχισε ο Παναγ. Λαφαζάνης, αυτό που κάνουν είναι «να στραγγαλίζουν την οικονομία, αποστερώντας εκβιαστικά την ίδια και τις τράπεζες από κάθε ίχνος ρευστότητας. Η καταδίκη αυτών των πρακτικών με ένα ισχυρό «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, είναι η μόνη στάση που μπορεί να επιτρέψει να διεκδικήσει η Ελλάδα επιλογές και δρόμους αποτελεσματικής χρηματοδότησης της οικονομίας για την παραγωγική στήριξη και ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.