Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ενημερώνει για τα τμήματα και τις σπουδές του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού μπορούν να απευθυνθούν γονείς και φοιτητές.

Γονείς και κυρίως μητέρες είναι αυτές που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους γεγονός που προκύπτει και απ’ όσα δήλωσε ο προϊστάμενος υπηρεσιών της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιώργος Σαραγάς.

Το πανεπιστήμιο για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων με την υπηρεσία «Συμπληρώνω μηχανογραφικό… επιλέγω Αιγαίο!», η οποία στοχεύει στο να παρέχει την απαραίτητη ενημέρωση για τις σπουδές στα Τμήματα, αλλά και τις υπηρεσίες σε τομείς όπως είναι η στέγαση και η φοίτηση. Όπως δήλωσε ο κ. Σαραγάς στο newsbeast.gr δίνονται πληροφορίες για τα Τμήματα και τα γνωστικά αντικείμενα τους, ενώ τα περισσότερα ερωτήματα αφορούν τις επαγγελματικές προοπτικές.

Καλώντας λοιπόν, γονείς, εκπαιδευτικοί και υποψήφιοι στο 22510 36770, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 μπορούν να μάθουν για τις προοπτικές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ αν υπάρχουν εξειδικευμένες ερωτήσεις παραπέμπονται στις Γραμματείες των Τμημάτων.

«Είμαστε μια υπηρεσία που δίνει την πρώτη πληροφορία, παρέχει τις γενικές και ακολούθως παραπέμπει στα αρμόδια Τμήματα για εξειδικευμένα ερωτήματα» μας επεσήμανε ο προϊστάμενος και πρόσθεσε ότι «οι υποψήφιοι ενημερώνονται για τα καινοτόμα Τμήματα και τις διεξόδους».

Δείτε το βίντεο του Πανεπιστημίου Αιγαίου



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.