Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Grexit κατάλογος της ελληνικής ταβέρνας στο Ναϊμέγκεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία πρωτότυπη ιδέα βρήκε ένας ιδιοκτήτης ελληνικής ταβέρνας στο Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας, για να εκφράσει την αντίδραση του για τα σενάρια εξόδου της Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Ο 62χρονος, Δημήτρης Κατσαλάς, επηρεασμένος από το Grexit, δημιούργησε ένα κατάλογο με ελληνικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, το όνομα του καταλόγου είναι «Grexit weken» δηλαδή «εβδομάδα Grexit» και περιλαμβάνει το πιάτο του Πρωθυπουργού «Tsiprasschotel» το οποίο είναι φιλετάκια χοιρινά και κοστίζει 18 ευρώ ή 5700 δραχμές. Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιάτο του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, «Varoufakisschotel» το οποίο είναι σουβλάκι, χοιρινή μπριζόλα και γύρος με 17,50 ευρώ ή 5700 δραχμές.

Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, έχει το δικό του πιάτο το «Dijsslbloemschotel» και πρόκειται για σουβλάκι, σουτζούκι και γύρο κοστίζει 17,50 ευρώ ή 5700 δραχμές.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ελληνικής ταβέρνας, στο gelderlander.nl, μπορεί να διακωμωδεί την κατάσταση, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις σε ότι αφορά την Ελλάδα.

Ο Grexit κατάλογος της ελληνικής  ταβέρνας στο Ναϊμέγκεν - ΦΩΤΟ


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.