Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σοκ: Προσπάθησε μέσω διαδικτύου να την πείσει να αυτοκτονήσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης πρότεινε σε μία γυναίκα να συνδράμει, με τη χρήση πυροβόλου όπλου, στην πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία που έγινε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, όπου παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για συμμετοχή σε αυτοκτονία , καθώς και η χορήγηση των απαραίτητων στοιχείων από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και τους αρμόδιους παρόχους του διαδικτύου.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα, που διενήργησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη του διαδικτύου αντιστοιχούσαν σε πάροχο διαδικτύου που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ επιπλέον εντοπίστηκε η ημεδαπή που εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και διασφαλίσθηκε η σωματική της ακεραιότητα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, σε βάρος χρήστη του διαδικτύου, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να εξετασθεί το ενδεχόμενο υποβολής αιτήματος δικαστικής συνδρομής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.